Η ΚΑΕ Άρης έκανε γνωστές τις εμφανίσεις που θα φορούν οι παίκτες τη νέα σεζόν, μέσω ενός βίντεο που αναρτήθηκε στα Social Media.

Ο χρόνος για το πρώτο τζάμπολ της σεζόν μετράει αντίστροφα, με την ΚΑΕ Άρης να κάνει γνωστές τις εμφανίσεις της ομάδας για τη νέα χρονιά.

Ανάμεσα σε αυτές, θα βρίσκεται και μία τρίτη, με τους «κιτρινόμαυρους» να θέλουν να αποτίσουν φόρο τιμής στη χρονιά 1989-1990, η οποία θα φορεθεί σε ένα εντός έδρας παιχνίδι.

OFFICIAL JERSEY 2019_20_ARIS BC

?Η πανοπλία είναι έτοιμη?Η επίσημη εμφάνιση της ομάδας μας, με το θυρεό του Θεού ΑΡΗ στο στήθος, για τη σεζόν 2019_20, είναι εδώ!Στην εντός έδρας εμφάνισή μας, κυρίαρχο είναι το κίτρινο χρώμα με μαύρη ρίγα, ενώ αντιστροφή αυτών γίνεται στην εμφάνιση της ομάδας μας για τους εκτός έδρας αγώνες. Φέτος, η ομάδα μας, θέλοντας να αποτίσει φόρο τιμής στη Χρονιά 1989_90, παρουσιάζει και μια 3η εμφάνιση, η οποία ύστερα από ειδική άδεια, θα φορεθεί σε έναν εντός έδρας αγώνα! Η CAP SPORTS είναι ο Επίσημος Χορηγός Αθλητικής Ενδυμασίας, για τη Χρονιά 2019_20, έχοντας αναλάβει την παραγωγή και προμήθεια όλων των επίσημων εμφανισεων της ομάδας μας!#arisbc #arisbc19_20 #emperor #official_jersey #official_jersey2020 #tribute #webleedyellow #we_bleed_yellowThis video has no commercial use. Special Credits to the author of the song: Blues Brothers – Minnie the Moocher (Cab Calloway)

Δημοσιεύτηκε από ARIS B.C. στις Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019