• Αναζήτηση
 • Ταξιδιωτική οδηγία του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για Σαουδική Αραβία

  Το State Department κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να «είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» όταν ταξιδεύουν στη Σαουδική Αραβία, σε προειδοποίηση που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του

  Το State Department κάλεσε τους Αμερικανούς πολίτες να «είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί» όταν ταξιδεύουν στη Σαουδική Αραβία, σε προειδοποίηση που αναρτήθηκε σήμερα στην ιστοσελίδα του.

  Το προσωπικό της αμερικανικής πρεσβείας στο Ριάντ και οι οικογένειές του δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν το αεροδρόμιο Άμπχα, χωρίς την άδεια του επικεφαλής της αμερικανικής αποστολής, επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

  Το αεροδρόμιο Άμπχα έχει γίνει επανειλημμένα στόχος επιθέσεων με μη επανδρωμένα σκάφη και πυραύλους που εκτοξεύθηκαν από την Υεμένη.

  Υπενθυμίζεται ότι οι ΗΠΑ και Σαουδική Αραβία έχουν εκφράσει την πεποίθηση ότι η επίθεση του Σαββατοκύριακου με drones εναντίον της σε δύο πετρελαϊκά εργοστάσια της Σαουδικής Αραβίας διαπράχθηκε από ιρανικό έδαφος, παρά το γεγονός ότι την ευθύνη της επίθεσης ανέλαβαν οι  Χούτι στην Υεμένης.

  Κόσμος
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Κι όλα μοιάζουν… παραμύθι Η λεπτεπίλεπτη μελαχρινή γυναίκα περπατάει με αργά, νωχελικά βήματα. Τα μαύρα πλούσια μαλλιά της μόλις που αγγίζουν το κόκκινο... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk