Πρωτοφανής επίθεση σε εφοριακούς : Οδηγός φορτηγού τους γρονθοκόπησε και τους πέταξε πέτρες

Εκτάκτως στο Ηράκλειο θα βρεθεί ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, με αφορμή το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, με θύματα τους δύο εφοριακούς

Ðåñéðïëéêü ôçò ÅëëçíéêÞò Áóôõíïìßáò óôçí ëåùöüñï Âáóéëßóóçò Óïößáò, ìåôÜ ôï ôçëåöþíçìá áãíþóôïõ óå éóôïóåëßäá ï ïðïßïò ðñïåéäïðïßçóå ãéá ýðáñîç åêñçêôéêïý ìç÷áíéóìïý óôçí éôáëéêÞ ðñåóâåßá. Óôï êôÞñéï ôçò ðñåóâåßáò Ýóðåõóáí ï áñìüäéåò áñ÷Ýò êáé Üíäñåò ôïõ ÔìÞìáôïò ÅîïõäåôÝñùóçò Åêñçêôéêþí Ìç÷áíéóìþí ðñïêåéìÝíïõ íá åñåõíÞóïõí êáé íá åíôïðßóïõí åíäå÷üìåíï ýðïðôï äÝìá. (EUROKINISSI/ÃÉÙÑÃÏÓ ÊÏÍÔÁÑÉÍÇÓ)

Εκτάκτως στο Ηράκλειο θα βρεθεί ο διοικητής της ΑΑΔΕ, Γιώργος Πιτσιλής, με αφορμή το περιστατικό βίας που έλαβε χώρα στο Ρέθυμνο, με θύματα τους δύο εφοριακούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr, οι δύο εφοριακοί που ξυλοκοπήθηκαν ανήκαν σε κλιμάκιο της ΑΑΔΕ Ηρακλείου.

Υπενθυμίζεται ότι οι ελεγκτές πίστωσαν παράβαση στον οδηγό του φορτηγού και μάλιστα όταν του ζήτησαν κάποια παραπάνω στοιχεία, εκείνος αντέδρασε πετώντας τους πέτρες, επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι γρονθοκόπησε τη γυναίκα.

Τα θύματα του ξυλοδαρμού, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, θα μεταφερθούν σε νοσοκομείο του Ηρακλείου όπου και θα τους επισκεφτεί ο διοικητής της ΑΑΔΕ κ. Πιτσιλής.

Διευκρινίζεται ότι η άτυχη γυναίκα, μετά το περιστατικό και σύμφωνα με πληροφορίες περιθάλπεται στο τμήμα βραχείας νοσηλείας του νοσοκομείου Ρεθύμνου και επιθυμεί να μεταφερθεί σε νοσοκομείο του Ηρακλείου με ασθενοφόρο, το συντομότερο δυνατόν.

Φέρει αιμάτωμα στο αυτί από τη δύναμη των χτυπημάτων που δέχτηκε από τον οδηγό του φορτηγού, ενώ η αξονική τομογραφία δεν έδειξε κάποιο άλλο σοβαρό τραύμα.

Το περιστατικό έχει καταγραφεί επίσημα και θα λάβει το δρόμο της δικαιοσύνης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο ο 58χρονος όσο και η 55χρονη θα εξεταστούν από ιατροδικαστή.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk