• Αναζήτηση
 • «Κορυφαίος στον κόσμο ο Όμπλακ»

  Ο Ντιέγκο Σιμεόνε υποστήριξε πως ο Γιαν Όμπλακ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και πως είναι περήφανος που τον έχει στην ομάδα του.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιο του με την Ατλέτικο Μαδρίτης μέχρι το 2022, είναι ο Γιάν Όμπλακ, με την ρήτρα αποδέσμευσης του να αναμένεται να φτάσει τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

  Γεγονός που φαίνεται να χαροποιεί ιδιαίτερα τον Ντιέγκο Σιμεόνε, ο οποίος σε δηλώσεις του μετά τη νίκη της Ατλέτικο επί της Θέλτα, υποστήριξε πως ο Σλοβένος είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και πως είναι περήφανος που τον έχει στην ομάδα.

  «Ο Όμπλακ είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας στον κόσμο και είμαστε πολύ τυχεροί που τον έχουμε στην ομάδας μας. Είμαι πολύ περήφανος να τον έχω μαζί μου και έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από τότε που ήρθε στην Ατλέτικο.

  Όταν πρωτοήρθε δεν έπαιζε μέχρι το Φεβρουάριο, ωστόσο δούλεψε σκληρά και κέρδισε τη θέση του στην ομάδα. Αυτή τη στιγμή δεν έχω αμφιβολία πως είναι ο κορυφαίος στον κόσμο στην θέση του», είπε ο Αργεντινός τεχνικός.

  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Η Mykonian μεταφορά Brancusi Ο μεγαλοβιομήχανος, χρυσός κληρονόμος Φίφης Δελμούζος-Κασσανδρής δοκίμασε ένα μικρό κομμάτι από το περουβιανής προέλευσης φιλέτο του. Τον παρακολουθούσα μέσα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk