• Αναζήτηση
 • Οι φιλικοί αγώνες προετοιμασίας του Ολυμπιακού ζωντανά στη Nova

  Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για τη νέα σεζόν και τα κανάλια Novasports θα είναι εκεί.
  Οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών της Nova το Σάββατο 30 Ιουνίου και την Τετάρτη 4 Ιουλίου, θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ζωντανή και αποκλειστική μετάδοση τους δύο πρώτους φιλικούς αγώνες προετοιμασίας των «ερυθρόλευκων» με αντιπάλους την αυστριακή Βάτενς και την ρουμανική Μποτοσάνι.
  Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς βρίσκεται ήδη στο Ζέεφελντ της Αυστρίας όπου και πραγματοποιεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της και το Σάββατο 30 Ιουνίου στις 18:00, θα αντιμετωπίσει στο πρώτο φιλικό τεστ, την Βάτενς.
  Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το Novasports1HD, από την υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.
  Η συνέχεια στα φιλικά παιχνίδια για τον Ολυμπιακό είναι την Τετάρτη 4 Ιουλίου στις 19:00 με τον αγώνα κόντρα στην Μποτοσάνι. Η αναμέτρηση θα προβληθεί από το Novasports4HD, από την υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr.
  Στις περιγραφές των δύο φιλικών αγώνων του Ολυμπιακού, καθώς και στο ρεπορτάζ θα είναι οι απεσταλμένοι των καναλιών Novasports, Ηλίας Βλάχος και Νίκος Γαβαλάς αντίστοιχα.
  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk