• Αναζήτηση
 • Πύρα εκ των έσω καταγγέλλει ο Μουζάλας

  Για την κριτική που δέχθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μουζάλας ο οποίος πρόσφατα έχασε τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για την κριτική που δέχθηκε από στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, ο οποίος πρόσφατα έχασε τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

  Ο κ. Μουζάλας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Real επεσήμανε ότι η κριτική είναι καλοδεχούμενη αλλά σε εκείνον ασκήθηκε συγκεκριμένη πολεμική από συντρόφους του, και μάλιστα σε προσωπικό χαρακτήρα.

  Σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ενδεχόμενο παραίτησης ο κ. Μουζάλας δήλωσε: «αυτή τη στιγμή παραμένω στη θέση μου».

  «Το ένα ζήτημα είναι μία κριτική και πολεμική καμιά φορά η οποία υπήρξε από κάποιους συντρόφους και το δεύτερο είναι αυτό καθεαυτό το πρόβλημα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός και συνέχισε: «Όσον αφορά το πρώτο, οποιαδήποτε κριτική είναι καλοδεχούμενη και πρέπει κανείς να την εξετάζει πολύ σοβαρά. Η πολεμική που ασκήθηκε από ένα κομμάτι των συντρόφων μου, παρότι πήρε προσωπικό χαρακτήρα είναι μία πολιτική κριτική. Αφορά δηλαδή μία άποψη που λέει πρακτικά ότι θα πρέπει να μπούμε σε μία λογική ανοικτών συνόρων, δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα στην επιστήμη και στον κόσμο. Αυτή η διαφωνία προσωποποιήθηκε με ένα άσχημο τρόπο, με ενόχλησε πάρα πολύ. Ξέρετε, δεν μπορείς να χτυπήσεις το γαϊδούρι χτυπάς το σαμάρι».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk