• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Τυχόν ανοχή του κ.Τσίπρα στον κ.Καμμένο θα είναι συνενοχή

  Να απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο από την κυβέρνηση, εξαιτίας των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά με τη συμφωνία ύψους 66 εκ. ευρώ που φέρεται – σύμφωνα με τη ΝΔ - «να υπέγραψε με έναν ύποπτο μεσάζοντα χωρίς διαφάνεια και με παράκαμψη του νόμου», ζητά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να απομακρύνει άμεσα τον υπουργό Άμυνας Πάνο Καμμένο από την κυβέρνηση,
  εξαιτίας των καταγγελιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας σχετικά
  με τη συμφωνία ύψους 66 εκ. ευρώ που φέρεται – σύμφωνα με τη ΝΔ – «να
  υπέγραψε με έναν ύποπτο μεσάζοντα χωρίς διαφάνεια και με παράκαμψη του
  νόμου», ζητά το κόμμα της Aξιωματικής Aντιπολίτευσης.

  «Ήδη από την Κυριακή, που προέκυψαν τα σχετικά δημοσιεύματα, η Νέα Δημοκρατία επισήμανε τη σοβαρότητα μιας υπόθεσης που αφορά τον κ. Πάνο Καμμένο και τις σχέσεις του με έναν ύποπτο μεσάζοντα. Χθες παρενέβη αυτεπάγγελτα στρατιωτικός Εισαγγελέας, καθώς ανώτατος αξιωματικός κατήγγειλε δημοσίως τον κ. Καμμένο ότι υπέγραψε μια συμφωνία ύψους 66 εκ ευρώ με τον εν λόγω μεσάζοντα χωρίς καμία διαφάνεια και παρακάμπτοντας προκλητικά το νόμο», αναφέρεται από το γραφείο Τύπου της ΝΔ.

  Αναφερόμενη στις δικαιολογίες που έδωσε χθες ο κ. Καμμένος, η ΝΔ υπογραμμίζει ότι διαψεύδονται πλέον και από τις επίσημες αρχές της χώρας. «Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος, αντί να δώσει εξηγήσεις, διέταξε τη σύλληψη του εν λόγω αξιωματικού, επειδή ο τελευταίος αποκάλυψε την αλήθεια».
  Προσθέτει, λέγοντας ότι «οι προσωπικές ευθύνες του κ. Τσίπρα είναι αυτονόητες και βαρύτατες. Αν δεν απομακρύνει σήμερα κι όλας τον κ. Καμμένο από την Κυβέρνησή του, θα επιβεβαιώσει ότι η ανοχή οφείλεται σε συνενοχή».

  Όπως έγινε γνωστό, ο αρμόδιος Τομεάρχης της Νέας Δημοκρατίας μεταβαίνει ήδη στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, ζητώντας την άμεση διερεύνηση του συγκεκριμένου σκανδάλου.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk