• Αναζήτηση
 • Γεννηματά: Η Κεντροαριστερά να καταστήσει «καθαρές» τις διαφορές με τη Δεξιά

  Υπέρ των καθαρών γραμμών ανάμεσα σε Κεντροαριστερά και Δεξιά τάχθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στη Προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες. Όπως τόνισε υπάρχει ανάγκη να καταστήσει η Κεντροαριστερά «καθαρές» τις διαφορές με τη Δεξιά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Υπέρ των καθαρών γραμμών ανάμεσα σε Κεντροαριστερά και Δεξιά τάχθηκε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Φώφη Γεννηματά, προσερχόμενη στη Προσύνοδο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στις Βρυξέλλες. Όπως τόνισε υπάρχει ανάγκη να καταστήσει η Κεντροαριστερά «καθαρές» τις διαφορές με τη Δεξιά.
    
  «Η Ευρώπη πρέπει να αλλάξει. Αλλιώς κινδυνεύει και η Ακροδεξιά καραδοκεί. Με προτεραιότητα σε πολιτικές που μειώνουν τις ανισότητες, που προσφέρουν στους πολίτες ασφάλεια, αλληλεγγύη, δουλειές» είπε η Φ. Γεννηματά, προσθέτοντας ότι κάτι τέτοιο μόνο οι Σοσιαλιστές μπορούν να προσφέρουν, εφόσον όμως «αλλάξουν».

  «Με καθαρές κουβέντες, μέτωπα με τον λαϊκισμό κάθε μορφής και καθαρές τις διάφορες μας με τη Δεξιά και τις συντηρητικές πολιτικές της λιτότητας. Αυτές στις οποίες χθες εδώ στις Βρυξέλλες ορκίστηκε πίστη ο κ. Μητσοτάκης», κατέληξε η Φ. Γεννηματά.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk