Συνάντηση Φώφης Γεννηματά – Γιάννη Ραγκούση

Συνάντηση είχε η Φώφη Γεννηματά με τον Γιάννη Ραγκούση το μεσημέρι της Τετάρτης.

Συνάντηση είχε η πρόεδος του ΠαΣοΚ κυρία Φώφη Γεννηματά με τον κ. Γιάννη Ραγκούση το μεσημέρι της Τετάρτης.

Σύμφωνα με την άτυπη ενημέρωση που πραγματοποίησε ο κ. Ραγκούσης μετά τη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θετικό κλίμα συζητήθηκαν οι πολιτικές εξελίξεις καθώς και όλες οι πλευρές της πορείας προς τη συγκρότηση του νέου κι ενωμένου προοδευτικού φορέα.

Αναλυτικά ο κ. Ραγκούσης αναφέρει:

«Η επαναθεμελίωση της προοδευτικής παράταξης έχει ευρύτερη πολιτική σημασία. Μετά τις αποφάσεις και τη δέσμευση όλων μας, η πορεία που εξελίσσεται μπορεί πράγματι να αλλάξει τα δεδομένα στην πολιτική ζωή. Μπορεί πράγματι να δώσει μια αληθινή ελπίδα στη νέα γενιά, στους ανέργους, στους Έλληνες που παράγουν και δημιουργούν.

Δεν αρκεί να τελειώνουμε μόνο με τον ΣΥΡΙΖΑ του ακροδεξιού Πάνου Καμμένου, πρέπει να φύγουμε από τις πολιτικές και τις αντιλήψεις που μας χρεοκόπησαν.

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ, ο κ. Τσίπρας και ο Μητσοτάκης, έχουν ηθική και πολιτική υποχρέωση να σεβαστούν τις διαδικασίες μας.

Εμείς οφείλουμε να κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να φέρουμε ξανά κοντά τους εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες που απογοητεύτηκαν κι απομακρύνθηκαν.

Η επιτυχία της μεγάλης αυτής προσπάθειας θα εξαρτηθεί αποκλειστικά από την ποιότητα, την ουσία και το περιεχόμενο των διαδικασιών προς την εκλογή ηγεσίας και το ιδρυτικό συνέδριο.

Κυρίως όμως θα κριθεί από τη συμμετοχή των νέων ανθρώπων. Συμμετοχή η οποία πρέπει να ενθαρρυνθεί και να διευκολυνθεί.

Είναι πολύτιμη η συμβολή της ανεξάρτητης επιτροπής Αλιβιζάτου. Παρέχει όλες τις απαραίτητες εγγυήσεις διαφάνειας που απαιτούνται ώστε να μην υπάρχει καμία αμφιβολία για την ποιότητα και την αξία των διαδικασιών.

Έχουμε ιστορική υποχρέωση να συμβάλουμε όλοι στην αναγέννηση της προοδευτικού χώρου, δημιουργώντας σήμερα τη μία, μεγάλη κι ενωμένη προοδευτική παράταξη.

Η πρωτεύουσα αντίθεση δεν αφορά το παρελθόν, ούτε σχετίζεται με πρόσωπα.

Συνδέεται αποκλειστικά με το μέλλον και βρίσκεται ανάμεσα στις προοδευτικές και τις συντηρητικές αντιλήψεις.

Ιστορικά εκεί βρισκόταν πάντοτε, εκεί παραμένει».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk