Θεοδωράκης: H κυβέρνηση παίζει με τα νεύρα του ελληνικού λαού

«Το Ποτάμι πιστεύει ότι αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης δεν θα μπορέσουμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε την κρίση, και ένα από τα κομβικά στοιχεία της νέας σκέψης μας πρέπει να είναι η αποκέντρωση» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

«Το Ποτάμι πιστεύει ότι αν δεν αλλάξουμε τρόπο σκέψης δεν θα μπορέσουμε ποτέ να αντιμετωπίσουμε την κρίση, και ένα από τα κομβικά στοιχεία της νέας σκέψης μας πρέπει να είναι η αποκέντρωση» δήλωσε ο Σταύρος Θεοδωράκης προσερχόμενος στην αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ε.Δ.Α όπου θα διεξαχθεί ανοικτή συζήτηση με τους δημάρχους της Αττικής με θέμα τα προβλήματα και τις ανάγκες της Αυτοδιοίκησης.

Ως προς τα πολιτικά τώρα, φοβάμαι ότι η κυβέρνηση παίζει με τα νεύρα του ελληνικού λαού, ανέφερε ο επικεφαλής του Ποταμιού και επικεντρώθηκε στην επιβολή Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο κρασί που ανακοίνωσε η κυβέρνηση λέγοντας:

«Έχουμε έναν φόρο που τον μετακυλίει από την ιδιωτική εκπαίδευση στο κρέας και τώρα ανακάλυψε το κρασί. Θα ζημιώσει πάρα πολύ τους Έλληνες παραγωγούς. Προσπάθησαν οι Έλληνες παραγωγοί να ανταγωνιστούν μεγάλες φίρμες του εξωτερικού σε σχέση με τα κρασιά και τώρα με τον καινούργιο φόρο που μπαίνει θα υπάρξει ένα μεγάλο πλήγμα. Πέρα από αυτό, η κυβέρνηση επιδεικνύει έναν πολύ μεγάλο ερασιτεχνισμό στην αντιμετώπιση σοβαρών προβλημάτων. Πάμε από τσαπατσουλιά σε τσαπατσουλιά».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk