Συνεργασία COCO-MAT με Samsung Electronics Hellas

Τη συνεργασία της με την εταιρεία οικολογικών προϊόντων ύπνου, COCO-MAT, ανακοίνωσε η Samsung Electronics Hellas.

Τη συνεργασία της με την εταιρεία οικολογικών προϊόντων ύπνου, COCO-MAT, ανακοίνωσε η Samsung Electronics Hellas.
Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο ενός ευρύτερου πλάνου συνεργασίας των δύο εταιρειών, οι καταναλωτές που επιθυμούν να αγοράσουν πλυντήρια Samsung Crystal Blue 10 ή 12 κιλών, Samsung Eco Bubble 8 ή 9 κιλών DIM ή 8 κιλών, θα λάβουν δώρα COCO-MAT, που ποικίλουν, ανάλογα με το πλυντήριο που θα επιλέξουν, από πάπλωμα, έως και δωροεπιταγές αξίας έως και 650 ευρώ για αγορές από τα καταστήματα COCO-MAT. Η προσφορά ισχύει από τον Οκτώβριο έως και τον Δεκέμβριο 2014.
Ο κ. Κώστας Μαλτέζος, CCO στην COCO-MAT δήλωσε σχετικά ότι «Είναι η αρχή μιας δυνατής συνεργασίας ανάμεσα σε δυο κορυφαίες εταιρείες στο είδος τους. Οι κοινές αξίες μας όσον αφορά στην οικολογική συνείδηση, την μοναδική ποιότητα και το design αποτελούν τη θεμελιώδη βάση της συνεργασίας μας».
Ο κ. Μιχάλης Μόσχος, marketing director στη Samsung Electronics Hellas δήλωσε ότι «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τη συνεργασία μας με την COCO-MAT. Τα πλυντήρια της Samsung διακρίνονται για τον κομψό σχεδιασμό, την ενεργειακή τους απόδοση και την προστασία που προσφέρουν στα υφάσματα, στοιχεία, τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά, για τους καταναλωτές, που αγκαλιάζουν τα προϊόντα της COCO-MAT».
Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
Σίβυλλα
Helios Kiosk