Κερδίστε 45 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα»

1. Διοργανωτής του SMS Διαγωνισμού για τις 45 διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Αρσενικό και παλιά δαντέλα», είναι η ανώνυμη εταιρεία με την επωνυμία «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε.», εκδότρια του περιοδικού «BHMAGAZINO», (στο εξής καλούμενη «o Διοργανωτής»).

2. Δικαίωμα συμμετοχής στον Διαγωνισμό έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας, αναγνώστες του περιοδικού «BHMAGAZINO». Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι του Διοργανωτή, καθώς και όσοι συνδέονται με αυτούς με συγγένεια ως και β’ βαθμού.

3. Κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να συμπληρώσει στο SMS τα εξής στοιχεία: “ΒΜ(κενό)ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ”. Ο ειδικός πενταψήφιος αριθμός, στον οποίο θα αποστέλλονται τα μηνύματα, είναι ο 54344. Tο κόστος κάθε μηνύματος είναι €1,23, στο οποίο συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α.. Ο Διαγωνισμός θα διαρκέσει από τις 17.05.2014 (ώρα 11:00) ως τις 21.05.2014 (ώρα 10:00). Στις 21.05.2014 στις 11:00 θα διενεργηθεί, στα γραφεία της εταιρείας «M-STAT» (Ηροδότου 6 & Υψηλάντου, Αθήνα), η οποία έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση του Διαγωνισμού, κλήρωση από την οποία θα αναδειχθούν 45 τυχεροί νικητές, που απέστειλαν γραπτό SMS, κατά τη διάρκεια του Διαγωνισμού.

4. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα ειδοποιηθούν από τον Διοργανωτή, με αποστολή γραπτού μηνύματος στη SIM κάρτα που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού τηλεφώνου, με το οποίο έλαβαν μέρος στον Διαγωνισμό.

5. Οι 15 πρώτοι νικητές που θα προκύψουν από την κλήρωση θα κερδίσουν από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 23/5, οι 15 επόμενοι από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 30/5, και οι 15 τελευταίοι από μία διπλή πρόσκληση για την παράσταση στις 6/6. Η προβολή των παραστάσεων θα γίνει στο θέατρο «Παλλάς» (Βουκουρεστίου 5, Αθήνα), στις 20:30. Οι νικητές του Διαγωνισμού θα παραλάβουν τις προσκλήσεις τους πριν την έναρξη των παραστάσεων.

6. Σε περίπτωση που ζητηθεί από τον Διοργανωτή, ο νικητής θα πρέπει να προσκομίσει τη SIM κάρτα που αντιστοιχεί στον αριθμό κλήσης του κινητού, με το οποίο έλαβε μέρος στον Διαγωνισμό και κέρδισε το δώρο του, καθώς και την Αστυνομική του Ταυτότητα ή το Διαβατήριό του.

7. Ο Διοργανωτής διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώσει τα ονόματα των νικητών στο περιοδικό BHMAGAZINO και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος.

8. Αναφορικά με τα στοιχεία των συμμετεχόντων, θα τηρηθεί από τον Διοργανωτή απόλυτη εχεμύθεια και δεν θα χρησιμοποιηθούν τα στοιχεία αυτά για κανένα απολύτως λόγο παρά μόνο κατά το στάδιο της επιβεβαίωσης των νικητών του Διαγωνισμού και για την επικοινωνία του περιοδικού μαζί τους και ακολούθως όλα τα στοιχεία των συμμετεχόντων θα καταστρέφονται από τον Διοργανωτή.

9. Η συμμετοχή στον Διαγωνισμό με την αποστολή γραπτών μηνυμάτων συνιστά ανεπιφύλακτη αποδοχή όλων των όρων του Διαγωνισμού.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
BHMAgazino
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk