Στον Πειραιά η συνέλευση Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων το 2015

Στο λιμάνι του Πειραιά θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων (ESPO) τον Μάιο του 2015, για πρώτη φορά στην ιστορία της ESPO, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση των ευρωπαϊκών οργανισμών κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσής τους στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στο λιμάνι του Πειραιά θα διεξαχθεί η Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ευρωπαϊκών Λιμένων (ESPO) τον Μάιο του 2015, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση των ευρωπαϊκών οργανισμών κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσής τους στο Γκέτεμποργκ της Σουηδίας.

Στην ειδική τιμητική εκδήλωση, που διοργάνωσε η προεδρία της ESPO, παρέστησαν και μίλησαν, ευχαριστώντας όλους τους οργανισμούς για την αποδοχή της πρότασης του ΟΛΠ ΑΕ, ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Γιώργος Ανωμερίτης και ο γενικός διευθυντής Σταύρος Χατζάκος.

«Μαζί με τον εορτασμό της Ευρωπαϊκής Ημέρας Ναυτιλίας του 2015 θα φιλοξενήσουμε, για πρώτη φορά στην ιστορία της ESPO, στο λιμάνι του Πειραιά τη Γενική Συνέλευση ενός Οργανισμού που στηρίζει την ανάπτυξη, τις μεταφορές, τα logistics, τα Διευρωπαϊκά Δίκτυα, στα οποία έχει ενταχθεί και το λιμάνι του Πειραιά» δήλωσε ο κ. Ανωμερίτης.

Πρόσθεσε ότι «η ανάθεση της διοργάνωσης αποτελεί τιμή και ευθύνη, την οποία μαζί με όλους τους φορείς του Πειραιά, το υπουργείο Ναυτιλίας και την αυτοδιοίκηση, θα προβάλουμε και θα αναδείξουμε».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
  • Βηματοδότης Η γιορτή της δημοκρατίας και η παραφωνία Βελόπουλου Το κεντρικό σύνθημα στη δεξίωση για την 47η επέτειο από την... ΒΗΜΑτοδότης |
Σίβυλλα
Helios Kiosk