Ηλικιωμένος συνελήφθη το μεσημέρι της Κυριακής στη Λάρισα κατηγορούμενος για πορνογραφία ανηλίκων. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., ο 71χρονος εντοπίστηκε τη στιγμή που φωτογράφιζε ανήλικα παιδιά που συμμετείχαν σε αγώνες κολύμβησης, κατά τη διάρκεια που άλλαζαν τα ρούχα τους στις κερκίδες του κολυμβητηρίου.
Όπως έγινε γνωστό, ο ηλικιωμένος εντοπίστηκε από αστυνομικούς του Α’ Αστυνομικού Τμήματος Λάρισας και της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙΑΣ) Λάρισας της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλίας στο Κλειστό Κολυμβητήριο Λάρισας κατά τη διάρκεια αγώνων κολύμβησης, στους οποίους συμμετείχαν ανήλικα αγόρια και κορίτσια όταν φωτογράφιζε τα παιδιά τη στιγμή που άλλαζαν ρούχα στις κερκίδες του κολυμβητηρίου, υπό την επιτήρηση των γονέων τους. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τη φωτογραφική μηχανή.
Στη συνέχεα σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα βρέθηκαν πολλά αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας αποθηκευμένα σε διάφορα ψηφιακά αποθηκευτικά μέσα.
Τα αρχεία θα αποσταλούν για περαιτέρω εξέταση.
Προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλίας, ενώ ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.