Κι όμως, όσο κι αν ακούγεται περίεργο, η Τζένιφερ Λόπεζ έχει υπάρξει άστεγη. Η 43χρονη λατίνα σταρ, μητέρα των 5 ετών διδύμων, Μαξ και Εμ από τον πρώην της σύζυγο, Μαρκ Άντονι, έχει κοιμηθεί σε χορευτικά στούντιο ως έφηβη μετά από τσακωμούς με τη μητέρα της που αφορούσαν στα πλάνα της καριέρας της.

«Δεν ήθελα να πάω στο Κολλέγιο. Ήθελα να χορεύω επί 24ωρου βάσεως. Έτσι, εκείνη κι εγώ διαφωνήσαμε. Ξεκίνησα να κοιμάμαι στους καναπέδες στα στούντιο χορού. Ήμουν άστεγη αλλά της είπα «αυτό είναι (εκείνο) που πρόκειται να κάνω. Μερικούς μήνες αργότερα ξεκίνησα να εργάζομαι πάνω στο χορό στην Ευρώπη. Όταν γύρισα… μετακόμισα στο Λος Άντζελες. Όλα έγιναν μέσα σ’ ένα χρόνο», ανέφερε η Τζένιφερ Λόπεζ στο περιοδικό «W».

Παρ’ ότι απολάμβανε την ελευθερία της, η Τζένιφερ Λόπεζ αρχικά μισούσε το Λος Άντζελες που τόσο πολύ διέφερε από τη γενέτειρά της, το Μπρονξ της Νέας Υόρκης. «Ρωτούσα: που είναι το κατάστημα για γάλα; Εσείς δεν περπατάτε στους δρόμους; Τώρα αγαπάω το Λος Άντζελες αλλά δεν μου δίνει τη δύναμη που μου έχει δώσει το Μπρονξ. Όλη τη δύναμη που χρειάστηκα για τη ζωή την έχω πάρει απ’ αυτή τη γειτονιά».

Η Λόπεζ που βγαίνει με τον 25χρονο χορευτή, Κάσπερ Σμαρτ, αποκάλυψε επίσης ότι σκοπεύει να διδάξει στα παιδιά της τη σημασία του να δουλεύει κανείς σκληρά. «Σκέφτομαι πολύ να διδάξω τα παιδιά μου τη σημασία της σκληρής δουλειάς. Έχω μάθει κάτι σχετικό με τα παιδιά – δεν κάνουν αυτό που τους λες, κάνουν αυτό που κάνεις…»