Χώρισαν από το 2010 αλλά το διαζύγιό τους βγήκε επίσημα μόλις προ ολίγων εικοσιτετραώρων. Η 48χρονη Κόρτνεϊ Κοξ και ο 41χρονος Ντέιβιντ Αρκέτ έλυσαν με κάθε τυπικότητα το γάμο τους ύστερα από την απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου της Καλιφόρνια που εκδόθηκε πρόσφατα σύμφωνα με την κουτσομπολίστικη ιστοσελίδα TMZ.

Η Κόρτνεϊ Κοξ, ωστόσο, που έγινε ευρέως γνωστή από τη συμμετοχή της στην δημοφιλή τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια», ομολόγησε ότι ακόμα αγαπάει τον Ντέιβιντ στον οποία αναφέρεται ως τον καλύτερό της φίλο. «Είναι ο καλύτερος φίλος μου στον κόσμο. Τον αγαπώ», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ίδια, μάλιστα πιστεύει ότι το διαζύγιο τους… έφερε πιο κοντά. «Εκτιμώ τον Ντέιβιντ τώρα περισσότερο από ποτέ», ανέφερε χαρακτηριστικά. «Είναι δύσκολο. Δεν συστήνω το διαζύγιο γενικά, αλλά, ξέρετε, είναι ο καλύτερός μου φίλος, κι οι δυο μας έχουμε μεγαλώσει και αλλάξει». Σύμφωνα με την ίδια «Και οι δύο εκτιμούμε ο ένας τον άλλο περισσότερο…»

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα ταινίας το 1995 και παντρεύτηκε το 1999. Χώρισαν, όπως αναφέρθηκε, τον Οκτώβριο του 2010, αφού απέκτησαν την οκτάχρονη κόρη τους.