Κερδίστε 2 διπλές προσκλήσεις για την συναυλία του Μάριου Φραγκούλη

Την Δευτέρα 09/07/2012 στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» με τους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό (καθημερινά 11:00-12:00)

Ο Μάριος Φραγκούλης, επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι στην Ελλάδα για μία σειρά συναυλιών με άρωμα και χρώμα ελληνικό.

Ο δημοφιλής ερμηνευτής Με Aνοιχτά Φτερά και ταξιδεύει απ’ άκρη σ’άκρη στην Ελλάδα στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας και αγάπης.

Με αφετηρία την συναυλία στο Αρχαίο Ωδείο της Πάτρας, τη Δευτέρα 2 Ιουλίου ο Μάριος Φραγκούλης ξεκίνησε μία περιοδεία σε όλες τις «γωνιές» της Ελλάδας, τραγουδώντας για πρώτη φορά ένα αποκλειστικά ελληνικό πρόγραμμα.

Κερδίστε σήμερα Δευτέρα 9/7 στην εκπομπή «Τα Debate της πολιτικής» με τους Γιώργο Παπαχρήστο και Άρη Ραβανό 2 διπλές προσκλήσεις για την σημερινή συναυλία του Μάριου Φραγκούλη στο Κατράκειο Θέατρο της Νίκαιας.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*

Με το δικό του μοναδικό τρόπο, θα ερμηνεύσει αγαπημένα τραγούδια της προσωπικής του δισκογραφίας καθώς και τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και ποιητών που έχουν σημαδέψει τη νεώτερη ελληνική μουσική και έχουν ταυτιστεί με την πολιτιστική κληρονομιά της χώρας μας. Ο κόσμος θα σιγοτραγουδήσει μαζί του μερικά από τα ομορφότερα κομμάτια των Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου. Από το πρόγραμμα της συναυλίας δεν θα λείπουν και πιο σύγχρονοι συνθέτες όπως ο Σταμάτης Κραουνάκης, ο Στέφανος Κορκολής καθώς και δημιουργοί της νέας γενιάς.
Κύριος Χορηγός της καλοκαιρινής περιοδείας του Μάριου Φραγκούλη είναι η FBBank. Τη διοργάνωση της παραγωγής έχει αναλάβει η Half Note Productions, η οποία κατέχει κυρίαρχη θέση στο χώρο της διοργάνωσης μεγάλων πολιτιστικών εκδηλώσεων.

Στείλτε sms γράφοντας ΒΗΜΑFM (κενό) ΟΝΟΜΑ και αποστείλτε στο 54010*

Η Half Note Productions, στα τριάντα τρία χρόνια συνεχούς και επιτυχημένης δραστηριότητας της έχει συνδέσει τη δημιουργική της πορεία με τις μεγαλύτερες καλλιτεχνικές διοργανώσεις και καλλιτέχνες παγκόσμιας φήμης όπως οι: Elton John, Bob Dylan, Eric Clapton, Sting, José Carreras, Diana Ross, Tina Turner, Peter Gabriel, Μίκης Θεοδωράκης Νάνα Μούσχουρη, κ.α.
Με Ανοιχτά Φτερά ο Μάριος Φραγκούλης, με έντονη διάθεση για ψυχική ανάταση, εύχεται χαρά και δύναμη σε όλο τον κόσμο μέσα από ένα μουσικό ταξίδι γεμάτο εικόνες και όμορφα συναισθήματα, όπως μόνο τέχνη μπορεί να προσφέρει.

* Στους διαγωνισμούς θα λαμβάνονται υπόψη μόνο τα sms που θα αποστέλλονται στο 54010 κατά τη διάρκεια της εκάστοτε εκπομπής

Αφιερώματα
Σίβυλλα
Helios Kiosk