Τζήμερος προς Μέρκελ: Αφήστε την Ελλάδα να καεί στην κόλαση

Το δεξιό Γερμανικό ταμπλόιντ Bild αναδημοσιεύει επιστολή που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 2001 ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θ. Τζήμερος στην καγκελάριο Μέρκελ, με την οποία την καλεί να μη στείλει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα γιατί θα της το κλέψουν, εάν πρώτα δεν υποχρεώσει τη χώρα να αλλάξει

Το δεξιό Γερμανικό ταμπλόιντ Bild αναδημοσιεύει επιστολή που είχε στείλει τον Οκτώβριο του 2011 ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» Θ. Τζήμερος στην καγκελάριο Μέρκελ, με την οποία την καλεί να μη στείλει ούτε ένα ευρώ στην Ελλάδα γιατί θα της το κλέψουν, εάν πρώτα δεν υποχρεώσει τη χώρα να αλλάξει.

Το δημοσίευμα αναφέρει, μεταξύ άλλων, τα εξής:
«Κανένας μέχρι στιγμής δεν έκανε καλύτερο απολογισμό για τη χώρα του στην Ελλάδα

Ο αρχηγός του κόμματος «Δημιουργία Ξανά» (που στις δημοσκοπήσεις βρίσκεται στο 3-4%) σε επιστολή του προς την καγκελάριο Μέρκελ σημειώνει «Εάν ήμουν στη θέση σας, θα έλεγα: Αφήστε αυτή την χώρα να πάει στην κόλαση»

Στην επιστολή που απέστειλε ο Τζήμερος πριν από μερικούς μήνες αναφέρεται στη συνέχεια: «Σας ευχαριστούμε για τις προσπάθειές σας να βοηθήσετε την Ελλάδα να βγει από την κρίση, αλλά όπως διαπιστώνει κανεις κάθε μέρα, οι προσπάθειές σας δεν έχουν κανένα αποτέλεσμα εφόσον δεν αντιμετωπίζονται οι αιτίες: η διαφθορά, η κατασπατάληση και ένα κράτος εχθρικό προς την οικονομική δραστηριότητα. Στη σημερινή Ελλάδα δεν υπάρχει κανένας τομέας που θα θυμίζει δυτικοευρωπαϊκή χώρα».

Για αυτό το λόγο ο Τζήμερος κάνει έκκληση στην καγκελάριο: «Αναγκάστε τους πολιτικούς να αλλάξουν επιτέλους κάτι. Ειδάλλως μην τους δίνετε ούτε ένα ευρώ πια – θα σας το κλέψουν».

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Πολιτική
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk