Η συγγραφέας του Twilight Στέφανι Μέιερ αγοράζει τα δικαιώματα για την κινηματογραφική μεταφορά βιβλίου της Λόις Ντάνκαν.

Ο λόγος για το μυθιστόρημα τρόμου «Down A Dark Hall» (Λόις Ντάνκαν) που αφορά σε ένα στοιχειωμένο οικοτροφείο, την ιστορία του οποίου θέλει να μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη η Στέφανι Μέιερ.

Να σημειώσουμε ότι η Λόις Ντάνκαν είναι Αμερικανίδα συγγραφέας που έχει γίνει γνωστή κυρίως για τα βιβλία μυστηρίου για εφήβους, κάποια από τα οποία έχουν ήδη μεταφερθεί στην μεγάλη οθόνη. Ανάμεσά τους το «I Know What You Did Last Summer» («Ξέρω τι έκανες πέρσι το καλοκαίρι») με πρωταγωνιστές τους Τζένιφερ Λαβ Χιούιτ, Σάρα Μισέλ Γκέλαρ, Ράιαν Φιλίπε κ.α, αλλά και το «Hotel For Dogs» («Ξενοδοχείο για σκύλους») με την Έμα Ρόμπερτς.

Η Στέφανι Μέιερ πάλι εκτός από συγγραφέας των βιβλίων «Twilight» υπήρξε και παραγωγός των δύο τελευταίων ταινιών «The Twilight Saga: Breaking Dawn».

Επίσης είναι συν-παραγωγός στην κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου της «The Host», μια ιστορία επιστημονικής φαντασίας στην οποία πρωταγωνιστούν οι Σαοϊρς Ροναν, Νταϊαν Κρούγκερ, Φράνσις Φίσερ κ.α