Υπόδειγμα χωρισμένου ζευγαριού αποτελούν πλέον η Κόρτνεϊ Κοξ (γνωστή κυρίως από το ρόλο της Μόνικα στην πετυχημένη τηλεοπτική σειρά «Τα Φιλαράκια» από το 1994 έως το 2004) και ο Ντέιβιντ Αρκέτ.

Αν και χώρισαν το περασμένο φθινόπωρο με τα φώτα της δημοσιότητας στραμμένα πάνω τους, οι δύο ηθοποιοί αναδείχτηκαν στην πορεία σε ιδανικοί πρώην τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Hollywood Reporter, οι πρώην σύζυγοι που διατηρούν κοινό γραφείο, δεν έχουν καταφέρει μόνο να πουλήσουν ως παραγωγοί την κωμική σειρά «Ten Years» στην τηλεόραση του NBC, αλλά προσφάτως κατάφεραν να πουλήσουν κι άλλη μια κωμική σειρά, το «Skinny Girl» στο ABC. Πρωταγωνίστρια είναι μια σερβιτόρα που αγωνίζεται να μείνει αδύνατη.

Εκτός επαγγελματικού πεδίου, οι πρώην σύζυγοι φαίνεται να τα πηγαίνουν εξίσου καλά. Η Κόρτνεϊ Κοξ βρέθηκε στο κοινό του τηλεοπτικού «Dancing with stars» να χειροκροτεί τον Ντέιβιντ Αρκέτ, ενώ οι δυο τους περνούν πολύ καιρό μαζί με την κόρη τους, Κοκό. Αυτό θα πει παράδειγμα προς μίμηση…