Διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ έδωσαν το «παρών» στο πάρτι που οργάνωσε η πρώτη κυρία της Αμερικής την Δευτέρα (13/6) το βράδυ.

Η συγκέντρωση αστέρων έγινε στο πολυτελές σπίτι του Μάικλ Σ. Σμίθ, του δημιουργού που διακόσμησε τον Λευκό Οίκο όταν η οικογένεια Ομπάμα μετακόμισε εκεί το 2009, με σκοπό την συγκέντρωση χρημάτων για τις οικογένειες των στρατιωτών στο πλαίσιο του προγράμματός της «Joining Forces».

Όπως ήταν αναμενόμενο το εισιτήριο για το πάρτι της Μισέλ Ομπάμα ήταν αρκετά τσουχτερό -οι τιμές κυμαίνονταν από $1.500 έως 35.800-, αλλά λόγω του σημαντικού του σκοπού συγκέντρωσε πολλούς διάσημους σταρ του Χόλιγουντ.

Ο Ράιαν Φελίπε, η Έλεν Ντε Τζένερις, η Πόρτια Ντε Ρόσι, η Ντρου Μπάριμορ και η Βανέσα Γουίλιαμς ήταν ανάμεσα στους 380 καλεσμένους, με την βοήθεια των οποίων η Μισέλ Ομπάμα κατάφερε να συγκεντρώσει το ποσό του $1.000.000.

Λίγο νωρίτερα την ίδια ημέρα η πρώτη κυρία είχε βρεθεί στα στούντιο της νεανικής τηλεοπτικής σειράς «iCarly» που μεταδίδεται από το παιδικό κανάλι Nickelodeon προκειμένου να συμμετάσχει σε ένα επεισόδιο προκειμένου να προωθήσει το πρόγραμμα«Joining Forces».