ΓΝΩΜΗ

Ολα για τη στρατηγική

Oλα γίνονται για τη στρατηγική. Το ΠαΣοΚ επιλέγει να συζητήσει το πόρισμα της Εξεταστικής για το Βατοπαίδιο για να αναγκάσει τον Σαμαρά να εκπαραθυρώσει από τη ΝΔ μια ώρα νωρίτερα όσους «βατοπαιδινούς» βουλευτές έχουν απομείνει. Αλλά ταυτόχρονα δεν προχωρεί σε προανακριτική, γιατί φοβάται μήπως στην κάλπη για τον Ρουσόπουλο ή τον Παπακωνσταντίνου υπάρξουν διαρροές. Ταυτόχρονα η κυβέρνηση αποφασίζει να «κρατήσει» την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, επειδή θα τη βολεύει περισσότερο να ξεκινήσει το φθινόπωρο που θα φουντώνουν οι κινητοποιήσεις.

Ολα για τη  στρατηγική | tovima.gr

Oλα γίνονται για τη στρατηγική. Το ΠαΣοΚ επιλέγει να συζητήσει το πόρισμα της Εξεταστικής για το Βατοπαίδιο για να αναγκάσει τον Σαμαρά να εκπαραθυρώσει από τη ΝΔ μια ώρα νωρίτερα όσους «βατοπαιδινούς» βουλευτές έχουν απομείνει. Αλλά ταυτόχρονα δεν προχωρεί σε προανακριτική, γιατί φοβάται μήπως στην κάλπη για τον Ρουσόπουλο ή τον Παπακωνσταντίνου υπάρξουν διαρροές.

Ταυτόχρονα η κυβέρνηση αποφασίζει να «κρατήσει» την εξεταστική επιτροπή για την οικονομία, επειδή θα τη βολεύει περισσότερο να ξεκινήσει το φθινόπωρο που θα φουντώνουν οι κινητοποιήσεις. Για να θυμίζει ότι υπεύθυνος για τη δημοσιονομική κατάρρευση είναι ο Καραμανλής.

Αντί αυτής, ενεργοποιεί την Εξεταστική για τα ομόλογα επειδή τη βολεύει τώρα που θα καταθέσει στη Βουλή το Ασφαλιστικό. Για να υπενθυμίζει ότι υπεύθυνη για την κατάρρευση των ασφαλιστικών ταμείων είναι η προηγούμενη κυβέρνηση.

Και η αλήθεια; Οι ένοχοι που πρέπει να αποκαλυφθούν αμέσως για να τους γνωρίζουμε; Η ομηρεία των πολιτικών που κατηγορούνται; Η απαξίωση της πολιτικής που αυξάνεται από την ακατάσχετη σκανδαλολογία; Ποιος νοιάζεται γι΄ αυτά; Το ζήτημα είναι να έχεις καλή στρατηγική…

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Γνώμες
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk