Πρόγραμμα ΕΣΠΑ για τις μικρές επιχειρήσεις από την FΒΒank

Το πρόγραμμα «Μικρές χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ» για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις δημιούργησε η FΒΒank, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013. Απευθύνεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών και θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την τράπεζα για την υποβολή των επενδυτικών τους προτάσεων. Αναλυτικότερα …

Πρόγραμμα ΕΣΠΑ  για τις μικρές  επιχειρήσεις  από την FΒΒank | tovima.gr

Το πρόγραμμα «Μικρές χρηματοδοτήσεις ΕΣΠΑ» για τις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις δημιούργησε η FΒΒank, στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη διαχείριση των κοινοτικών κονδυλίων του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) 2007-2013. Απευθύνεται στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στους τομείς της μεταποίησης, του τουρισμού, του εμπορίου και των υπηρεσιών και θα επιλέξουν να συνεργαστούν με την τράπεζα για την υποβολή των επενδυτικών τους προτάσεων.

Αναλυτικότερα προσφέρεται κεφάλαιο κίνησης για την κάλυψη των αναγκών ρευστότητας των επιχειρήσεων, το οποίο θα είναι ίσο με το ποσό της δημόσιας επιχορήγησης που θα εγκριθεί, καθώς και δάνειο μακροπρόθεσμης διάρκειας (3 ως 5 έτη) για την υλοποίηση της επένδυσης. Το συνολικό χορηγούμενο ποσό σε κάθε επιχείρηση θα ανέρχεται στις 100.000 ευρώ, ενώ θα προσφέρονται προνομιακά επιτόκια. Παράλληλα η FΒΒank δρομολογεί απλοποιημένες και γρήγορες διαδικασίες για το πρόγραμμα, με στόχο την ταχύτερη και αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση των επιχειρήσεων καθώς και την επιτυχία του προγράμματος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk