Χωρίς μεταγραφές η Τσέλσι έως το 2011

Με απαγόρευση μεταγραφής για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους τιμώρησεη FIFA την Τσέλσι. «Η Τσέλσι απαγορεύεται να εγγράψει οποιονδήποτε νέο ποδοσφαιριστή, από τη χώρα της ή διεθνώς, για τις επόμενες δύο περιόδους εγγραφής μετά την ανακοίνωση της παρούσης απόφασης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Με απαγόρευση μεταγραφής για τις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους τιμώρησε η FIFA την Τσέλσι. «Η Τσέλσι απαγορεύεται να εγγράψει οποιονδήποτε νέο ποδοσφαιριστή, από τη χώρα της ή διεθνώς, για τις επόμενες δύο περιόδους εγγραφής μετά την ανακοίνωση της παρούσης απόφασης», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας.

Η τιμωρία αυτή αφορά μια υπόθεση του 2007, όταν η Λανς κατέθεσε προσφυγή για τη μεταγραφή του Γκαέλ Κακουτά στους «μπλε» του Λονδίνου.

Η FIFA έκρινε ότι υπήρξαν σοβαρές παραβάσεις, καθώς ο Γάλλος επιθετικός «έσπασε» το συμβόλαιο του με τη Γαλλική ομάδα και για αυτό καλείται να πληρώσει στη Λανς το ποσό των 780.000 ευρώ, ενώ του επιβλήθηκε και ποινή τεσσάρων μηνών μακριά από τα γήπεδα.

Η Τσέλσι κρίθηκε συνυπεύθυνη και καλείται να καταβάλει στη Λανς το ποσό των 130.000 ευρώ ως αποζημίωση, ενώ της απαγορεύθηκαν οι μεταγραφές τον Ιανουάριο και το καλοκαίρι του 2010.

Αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσει να κάνει νέα μεταγραφή τον Ιανουάριο του 2011.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk