ΔΕΗ

Αρχίζει η «μάχη» για τη Μεγαλόπολη

Με τρεις ή τέσσερις υποψηφίους να καταθέτουν προσφορές αρχίζει σήμερα η «μάχη της Μεγαλόπολης» για την κατασκευή της μεγαλύτερης σε ισχύ (750-835 μεγαβάτ) μονάδας φυσικού αερίου της ΔΕΗ. Το ύψος του προϋπολογισμού του έργου υπολογίζεται στα 570 εκατ. ευρώ, ενώ μόλις τις τελευταίες ημέρες ξεκαθάρισε το τοπίο για τους υποψηφίους. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υποβάλουν προσφορές η ΓΕΚ- ΤΕΡΝΑ με τεχνολογία Siemens, η ΜΕΤΚΑ με την General Εlectric, η Αnsaldo σε συνεργασία με την Damco και ένας ακόμη υποψήφιος.

Αρχίζει η «μάχη»  για τη Μεγαλόπολη | tovima.gr

Με τρεις ή τέσσερις υποψηφίους να καταθέτουν προσφορές αρχίζει σήμερα η «μάχη της Μεγαλόπολης» για την κατασκευή της μεγαλύτερης σε ισχύ (750-835 μεγαβάτ) μονάδας φυσικού αερίου της ΔΕΗ. Το ύψος του προϋπολογισμού του έργου υπολογίζεται στα 570 εκατ. ευρώ, ενώ μόλις τις τελευταίες ημέρες ξεκαθάρισε το τοπίο για τους υποψηφίους.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, θα υποβάλουν προσφορές η ΓΕΚ- ΤΕΡΝΑ με τεχνολογία Siemens, η ΜΕΤΚΑ με την General Εlectric, η Αnsaldo σε συνεργασία με την Damco και ένας ακόμη υποψήφιος.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Οικονομία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk