ΔΙΑΒΑΣΤΕ

Υστερα από ένα διήμερο μίνι καύσωνα δροσίζει από σήμερα ο καιρός χάρη στα μελτέμια που πνέουν στο Αιγαίο. Με εκατομμύρια Γάλλους που καθημερινώς «κατεβάζουν» αρχεία από το Διαδίκτυο θέλει να τα βάλει ο Νικολά Σαρκοζί Οι ελληνικές τράπεζες άντεξαν αλλά επηρεάζονται από την αύξηση τουκόστους χρήματος και την επιβράδυνση της οικονομίας, εκτιμά ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλο ς της Εurobank κ. Ν. Καραμούζης. Χιλιάδες ιδιοκτήτες και επιχειρήσεις δεν υπέβαλαν Ε9 στην ώρα του, ενώ το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη καθορίσει τον τρόπο υπολογισμού του φόρου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ | tovima.gr

Τα μελτέμια σώζουν
Υστερα από ένα διήμερο μίνι καύσωνα δροσίζει από σήμερα ο καιρός χάρη στα μελτέμια που πνέουν στο Αιγαίο. Ο Σαρκοζί στρέφεται κατά των «πειρατών» του Διαδικτύου
Με εκατομμύρια Γάλλους που καθημερινώς «κατεβάζουν» αρχεία από το Διαδίκτυο θέλει να τα βάλει ο Νικολά Σαρκοζί Οι τράπεζες και η κρίση
Οι ελληνικές τράπεζες άντεξαν αλλά επηρεάζονται από την αύξηση τουκόστους χρήματος και την επιβράδυνση της οικονομίας, εκτιμά ο αναπληρωτής διευθύνων σύμβουλο ς της Εurobank κ. Ν. Καραμούζης.

Το ειδικό τέλος ακινήτων
Χιλιάδες ιδιοκτήτες και επιχειρήσεις δεν υπέβαλαν Ε9 στην ώρα του, ενώ το υπουργείο Οικονομικών δεν έχει ακόμη καθορίσει τον τρόπο υπολογισμού του φόρου.

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Archive
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk