ΥΛΙΚΑ (για 4 άτομα) 2 κίτρινες πιπεριές 2 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο και λίγο επιπλέον για το τελείωμα αλάτι 1 ντομάτα 1 μικρό κρεμμύδι, καθαρισμένο 1 αγγούρι 100 γρ. φέτα 2 κ.σ. φρέσκια ρίγανη, ψιλοκομμένη 10 γρ. πράσινη ελιά, ψιλοκομμένη 5-6 φύλλα μποράντζας, χονδροκομμένα ΕΚΤΕΛΕΣΗ Βάζουμε τις κίτρινες πιπεριές να ψηθούν για λίγα λεπτά στον φούρνο. […]
ΥΛΙΚΑ (για 4-6 άτομα) 20 ml έ.π. ελαιόλαδο 1 μοσχαρίσια ουρά (600-800 γρ.), σε μερίδες 1 κλωνάρι δενδρολίβανο 2 κρεμμύδια, σε φέτες 2 καρότα, σε χονδρές ροδέλες 250 ml σάλτσα σόγιας 250 ml πετιμέζι 500 ml ζωμός μοσχαριού, σπιτικός ή ψυγείου αλάτι και πιπέρι 1 φύλλο γιουφκά (σε μεγάλα σουπερμάρκετ) Για τον πουρέ μελιτζάνας 2 […]