Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε πριν από λίγο στη λεωφόρο Πέτρου Ράλλη 480, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, στην περιοχή της Νίκαιας.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όχημα εξετράπη της πορείας του και κατέληξε να πέσει στην πρόσοψη σούπερ μάρκετ.
Μάλιστα, αφού πέρασε την κεντρική είσοδο, βρέθηκε στα ταμεία του καταστήματος. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απώλεια ελέγχου του ηλεκτρικού οχήματος αποδίδεται σε απόσπαση της προσοχής της 50χρονης οδηγού.
Από το συμβάν τραυματίστηκαν ελαφρά τρία άτομα – δυο αδέλφια 7 ετών και 11 ετών αλλά και μια εργαζόμενη- τα οποία διακομίστηκαν άμεσα σε νοσοκομείο με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.
Το 7χρονο παιδί τραυματίστηκε πιο σοβαρά στην κοιλιακή χώρα και στον θώρακα, ενώ η ταμίας φέρει ορθοπεδικές κακώσεις. Οι ανήλικοι διακομίστηκαν στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία», ενώ η 45χρονη μεταφέρθηκε στο «Λαϊκό».
Στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Τροχαίας, ενώ ερευνώνται τα αίτια του ατυχήματος, ενώ λίγη ώρα αργότερα αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην Πέτρου Ράλλη.
Δείτε φωτογραφίες & βίντεο από το σημείο:






