Η Ελλάδα και ο πλανήτης ολάκερος δίνουν τη «μάχη» κατά του κορωνοϊού, ο οποίος έχει «επισκεφτεί» ήδη πάνω από 1 εκατ. ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, ενώ έχει σκοτώσει περισσότερους από 52.000.

Η παίκτρια του Ολυμπιακού στο πόλο γυναικών, Αλεξάνδρα Ασημάκη, έδωσε το δικό της μήνυμα μέσω των social media για τη «μάχη» που καλούμαστε να δώσουμε όλοι εναντίον του Covid-19 και ότι πρέπει όλοι να μείνουμε σπίτια μας για να νικήσουμε.

Δείτε το μήνυμα και την ανάρτηση της Ασημάκη στο Instagram:

«Η Ελλάδα μας, όπως και όλος ο πλανήτης είναι αντιμέτωπος μ έναν διαφορετικό εχθρό, μ’ έναν αόρατο εχθρό. Η μάχη πού καλούμαστε να δώσουμε είναι διαφορετική. Το να μείνουμε στο σπίτι σημαίνει ότι πολεμάμε τον εχθρό. Το να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών σημαίνει ότι προστατευόσαστε και προστατεύουμε και τους γύρω μας. Ναι η ζωή μας έχει αλλάξει και θ’ αλλάξει κι άλλο σε όλους τους τομείς. Πρέπει να μείνουμε δυνατοί. Να μείνουμε ενωμένοι γιατί ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα, στην Ελλάδα! Θα νικήσουμε!».

View this post on Instagram

Η Ελλάδα μας, όπως και όλος ο πλανήτης είναι αντιμέτωπος μ έναν διαφορετικό εχθρό , μ’ έναν αόρατο εχθρό . Η μάχη πού καλούμαστε να δώσουμε είναι διαφορετική . Το να μείνουμε στο σπίτι σημαίνει ότι πολεμάμε τον εχθρό . Το να ακούμε τις συμβουλές των ειδικών σημαίνει ότι προστατευόσαστε και προστατεύουμε και τους γύρω μας. Ναι η ζωή μας έχει αλλάξει και θ’ αλλάξει κι άλλο σε όλους τους τομείς . Πρέπει να μείνουμε δυνατοί . Να μείνουμε ενωμένοι γιατί ανήκουμε όλοι στην ίδια ομάδα , στην Ελλάδα ! Θα νικήσουμε ! ??#teamgreece #wewillwinthisbattle #anticovid19 #stayhome #staysafe #staystrong #stayunited

A post shared by Alexandra Asimaki (@alexandra.asimaki7) on