Με δάκρυα στα μάτια και βαθιά θλίψη αποχαιρετά όλη η χώρα το σπουδαίο ηθοποιό Κώστα Βουτσά, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τετάρτης σε ηλικία 88 ετών.

Η σύζυγός του Αλίκη Κατσαβού, οι αγαπημένες του κόρες, φίλοι, ηθοποιοί, καλλιτέχνες, πολιτικοί αλλά και απλοί άνθρωποι που τον γνώριζαν μέσα από τις ταινίες του  λένε αυτή την ώρα τελευταίο αντίο στη Μητρόπολη Αθηνών.

Υποβασταζόμενη έφτασε στην Μητρόπολη Αθηνών η Αλίκη Κατσαβού για να αποχαιρετίσει τον αγαπημένο της σύζυγο Κώστα Βουτσά.

Η Αλίκη Κατσαβού, μαυροντυμένη, βρισκόταν πίσω από τη σορό του ηθοποιού με συγγενικό της πρόσωπο να προσπαθεί να την κρατήσει όρθια.

Φανερά συγκινημένη και η κόρη του Σάντρα Βουτσά η οποία σε δηλώσεις τους στις κάμερες είπε : «Είναι μια τεράστια απώλεια για μας στην οικογένεια. Είναι συγκινητικό που είναι και για όλη την Ελλάδα, από αυτό που έχουμε δει αυτές τις μέρες και από τα μηνύματα που παίρνουμε. Όλος ο κόσμος τον αγαπούσε πάρα πολύ τον πατέρα μας και αυτό για μας είναι μία παρηγοριά».

Η κηδεία του δημοφιλούς ηθοποιού θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Νεκροταφείο, όπου ο Δήμος Αθηναίων παραχώρησε στην οικογένεια του εκλιπόντος, τιμής ένεκεν, τάφο σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για την τεράστια προσφορά του στην τέχνη και τον πολιτισμό.

Σημειώνεται ότι παράκληση της οικογένειας είναι όσοι επιθυμούν να κάνουν δωρεά στη μνήμη του Κώστα Βουτσά να στηρίξουν τους σκοπούς του Εθνικού Οργανισμού Μεταμοσχεύσεων ή της Μέριμνας-Εταιρείας για τη Φροντίδα Παιδιών και Οικογενειών στην Αρρώστια και το Θάνατο.