Εμφανίστηκε η συνοδηγός που επέβαινε στη μοιραία Corvette που παρέσυρε και σκότωσε τον 25χρονο μοτοσικλετιστή στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ1, εντοπίστηκε πριν από λίγο η συνοδηγός της μοιραίας Corvette την οποία οδηγούσε ένας 40χρονος.

Η συνοδηγός είχε επίσης εγκαταλείψει το σημείο του δυστυχήματος.

Έκανε «σφήνες» ο οδηγός της Corvette;

Από την πλευρά του αυτόπτες μάρτυρες έχουν αναφέρει πως η Corvette του 40χρονου έκανε «σφήνες» στη λεωφόρο Βουλιαγμένης και τελικά χτύπησε την μηχανή του 25χρονου.

Από πίσω του βρισκόταν άλλο αμάξι σε κοντινή απόσταση, για το οποίο από την αρχή οι πληροφορίες ανέφεραν ότι παρέλαβε τον 40χρονο μόλις έγινε το τροχαίο και εξαφανίστηκε.

Επιπλέον, ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας αναφέρει πως ο οδηγός του δεύτερου αυτοκινήτου, παίρνοντας τον 40χρονο για να φύγουν του φώναξε «τι έκανες ρε;».

Από την πλευρά του, ο οδηγός της Corvette παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως έφυγε με το αμάξι του φίλου του από το σημείο.

Πατέρας Νάσου: «Όταν παθαίνεις σοκ μένεις»

Οι απαντήσεις του οδηγού στις ερωτήσεις των αστυνομικών ξεσήκωσαν την αντίδραση του πατέρα του άτυχου Νάσου, ο οποίος δεν μπορεί να καταλάβει πώς ο οδηγός άφησε το παιδί του αβοήθητο.

«Αφού δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις, γιατί σοκάρεσαι; Γιατί δεν πέφτει κάτω από το αυτοκινήτο μόλις ανοίξει η πόρτα και να κάτσεις εκεί, αφού είσαι σε σοκ. Όταν ένας άνθρωπος έχει σοκ μπορεί να πάρει τα πόδια του, να πάει απέναντι να φύγει;  Όχι, για μένα , όχι. Όταν παθαίνεις σοκ μένεις εκεί» είπε ο Γιώργος Καρανίκας.

«Όταν σκοτώνεις έναν άνθρωπο μένεις εκεί, όταν χτυπάς έναν άνθρωπο μένεις εκεί, μένεις εκεί όταν τον χτυπάς. Δε φεύγεις» είπε.

Ο ίδιος δε μπορεί να δεχτεί τον ισχυρισμό του. «Δεν ξέρεις ο καθένας στην ιδιωτική του ζωή τι κάνει; Αλλά εκ του αποτελέσματος βγαίνει ενώ είχε κάνει ένα μεγάλο κακό, χτύπησε το παιδί μου και το παράτησε, τώρα έρχεται και κάνει δεύτερο ατόπημα, αντί να το απαλύνει, κάνει δεύτερο και λέει δεν κατάλαβα τι έγινε» είπε.

«Αυτό είναι ίδιο με το πρώτο, όπως σκότωσε το παιδί μου και το άφησε και δεν το πήγε στο νοσοκομείο έρχεται και κάνει τέτοια δήλωση, σα να το σκοτώνει δεύτερη φορά» είπε ο πατέρας.

Η μαύρη Corvette κυριολεκτικά εμβόλισε τη μοτοσυκλέτα του Νάσου. Ο νεαρός εκσφενδονίστηκε σε απόσταση πενήντα μέτρων ενώ το σπορ αυτοκίνητο διέγραψε μια τρελή κούρσα και σταμάτησε δύο τετράγωνα πιο κάτω.

Ο οδηγός  – που είναι συλλέκτης πανάκριβων σπορ αυτοκινήτων –  μετά την κατάθεσή του αφέθηκε ελεύθερος, η δικογραφία θα αποσταλλεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα του ασκήσει δίωξη τις επόμενες ημέρες.

Ντοκουμέντο του MEGA για το τροχαίο στη Γλυφάδα

Το κράνος του 25χρονου βρίσκεται μέτρα μακριά από το άψυχο σώμα του νεαρού μοτοσικλετιστή.

Η μπροστινή ρόδα της μαύρης Corvette έχει ξεκολλήσει, έχει εκσφενδονιστεί, ενώ η μοτοσικλέτα έχει σχεδόν διαλυθεί μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Σύμφωνα με τον ειδικό πραγματογνώμονα τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτη Μαδιά, η ταχύτητα του οχήματος δεν ήταν κάτω από 140 km.

Να σημειωθεί ότι το πολυτελές όχημα ήταν ανασφάλιστο.

Μετά την προανάκριση, ο οδηγός του οχήματος αφέθηκε ελεύθερος, με την υπόθεση να παίρνει το δρόμο της τακτικής Δικαιοσύνης.