Άδειες οδήγησης : Προσωρινή επιστροφή στο παλιό σύστημα

Οι πλέον «οι 74ων ετών και πάνω δεν θα δίνουν εξετάσεις πρακτικές για ανανέωση του διπλώματός του, εξήγησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης Διαμαντής Ηλιάδης

Στην εκπομπή One Direct μίλησε ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εκπαιδευτών Οδήγησης Διαμαντής Ηλιάδης με αφορμή την επαναφορά του παλαιού καθεστώτος έκδοσης διπλωμάτων οδήγησης για έξι μήνες. Εξήγησε πως πλέον «οι 74ων ετών και πάνω δεν θα δίνουν εξετάσεις πρακτικές για ανανέωση του διπλώματός του. Θα αρκεί μόνο μια ιατρική γνωμάτευση». Σημείωσε πως σε όσους εκκρεμεί η ανανέωση του διπλώματος «έως το τέλος του χρόνου θα κυκλοφορούν με βεβαίωση γιατί δε μπορούν να βγουν τόσα διπλώματα ταυτόχρονα».

Επιπλέον, τόνισε πως με το προηγούμενο σύστημα και τις αλλαγές που προκρίθηκαν χωρίς να υπάρξει συζήτηση με τους επαγγελματίες του κλάδου, έχουν να γίνουν «10 μήνες εξετάσεις» ενώ σχετικά με το ζήτημα των μιζών κατά την εξέταση των υποψήφιων νέων οδηγών, είπε πως πρέπει «να μπουν κάμερες μέσα στο αμάξι για να καταπολεμηθεί οριστικά το φαινόμενο αυτό».

Πηγή: Onetv.gr

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από
Κοινωνία
ΒΗΜΑτοδότης
Σίβυλλα
Helios Kiosk