• Αναζήτηση
 • Μάχη Πανελληνίων ρεκόρ στη Γεωργία από Ιακωβίδη – Μαρκούλα

  Σε αγώνα… Πανελλήνιων ρεκόρ μετατράπηκε το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Γεωργίας στα 96κ.. Θοδωρής Ιακωβίδης και Γιώργος Μαρκούλας «μονομάχησαν» έκαναν πολλά ρεκόρ και κατέλαβαν την 6η και 7η θέση αντίστοιχα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Η μάχη στο αρασέ ήταν συναρπαστική. Το Πανελλήνιο ρεκόρ ήταν στα 157κ. και ο αθλητής του Παναθηναϊκού ξεκίνησε με 158κ. που αποτέλεσε και το πρώτο ρεκόρ. Ο Γιώργος Μαρκούλας στην 3η του προσπάθεια σήκωσε 160κ. κατέλαβε την 10η θέση στην κίνηση και σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

  Το οποίο όμως, δεν «άντεξε» πολύ. Ο Ιακωβίδης στην 3η προσπάθεια με 163κ. κατέλαβε την 7η θέση στο αρασέ και σημείωσε νέο Πανελλήνιο ρεκόρ.

  Στο ζετέ το Πανελλήνιο στάνταρ ήταν 191κ. και ο Θοδωρής Ιακωβίδης το έσπασε με την πρώτη προσπάθεια στα 192κ. Ο Μαρκούλας βελτίωσε το ρεκόρ, καθώς ήταν έγκυρος στα 195κ. , ενώ ο αθλητής του Παναθηναϊκού σήκωσε 197κ. όπου του έδωσε στο ζετέ την 10η θέση. Ο Γιώργος Μαρκούλας σήκωσε 200κ. έκανε Πανελλήνιο ρεκόρ και ήρθε 7ος.

  Ο έμπειρος αθλητής επιχείρησε να σηκώσει 205κ., μια επίδοση που θα του χάριζε το χάλκινο μετάλλιο στο ζετέ, αλλά δεν τα κατάφερε. Οι δύο πρωταθλητές μας σήκωσαν στο σύνολο 360κ. με τον Ιακωβίδη να έρχεται 6ος και ο Μαρκούλας 7ος. Η επίδοση φυσικά και αποτελεί Πανελλήνιο ρεκόρ, μιας και το προηγούμενο ήταν 341κ. και άνηκε στον Θοδωρή Ιακωβίδη.

  Αθλητισμός
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Χρυσές διαδρομές στη Βηρυτό Οι ολόχρυσες, κεντημένες με περίτεχνα αστέρια κορδέλες στροβιλίζονται γύρω από το private jet. Το μεγάλο σιδερένιο πουλί με τις... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk