• Αναζήτηση
 • Πολίτης σε Αχτσιόγλου: «Είστε προδότες, οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν»

  Συνεχίζονται οι αντιδράσεις του κόσμου για τη Συμφωνία των Πρεσπών

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Συνεχίζονται οι έντονες αντιδράσεις ανά την επικράτεια για τη Συμφωνία των Πρεσπών, ιδιαίτερα στη Μακεδονία, όπου με κάθε ευκαιρίες πολίτες αποδοκιμάζουν την κυβερνητική πολιτική.

  Με αφορμή την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Θεσσαλονίκης, με την υπουργό Εργασίας, Εφη Αχτσιόγλου, να δίνει το παρόν, πολίτες συγκεντρώθηκαν στην περιοχή του Λευκού Πύργου για να διαμαρτυρηθούν υπό την επίβλεψη για ακόμη μια φορά της διμοιρίας των ΜΑΤ.

  Μάλιστα, μια νεαρή κοπέλα επενέβη κατά τις δηλώσεις που έκανε η υπουργός πριν μπει στην αίθουσα όπου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. 

  Οταν η κ. Αχτσιόγλου κλήθηκε να απαντήσει σε ερώτηση για τις αντιδράσεις του κόσμου για τη Συνθήκη των Πρεσπών, η νεαρή την διέκοψε και έκανε λόγο για προδοσία και εκδίκηση της Μακεδονίας.

  «Η Μακεδονία είναι μία και ελληνική. Η προδοσία δε θα περάσει. Οι αληθινοί Μακεδόνες θα εκδικηθούν. Ντροπή σας, είστε προδότες της πατρίδας» είπε η αγανακτισμένη κοπέλα, με την αντίδραση της υπουργού να είναι αμήχανη.

  Κοινωνία
  One Channel
  Ο νέος ενημερωτικός τηλεοπτικός σταθμός της Ελλάδας
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Μαχητικά και ιστιοφόρα Τα τουρκικά πολεμικά αεροσκάφη περνούσαν συνέχεια πάνω από την Ικαρία. Μια μαυροντυμένη γυναίκα με ροζιασμένο πρόσωπο και τα κατάλευκα... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk