• Αναζήτηση
 • Λούκα Μόντριτς : Ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας ξεσπάθωσε κατά των αγγλικών ΜΜΕ

  «Αποδείξαμε το αντίθετο από όσα λέγανε... Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι και οι ειδικοί της τηλεόρασης υποτίμησαν την Κροατία και αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος» δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας Λούκα Μόντριτς μετά το τέλος του ματς με την Αγγλία και την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.

  ΤοΒΗΜΑ Team
  «Αποδείξαμε το αντίθετο από όσα λέγανε… Οι Άγγλοι δημοσιογράφοι και οι ειδικοί της τηλεόρασης υποτίμησαν την Κροατία και αυτό ήταν ένα τεράστιο λάθος» δήλωσε ο αρχηγός της Εθνικής Κροατίας Λούκα Μόντριτς μετά το τέλος του ματς με την Αγγλία και την πρόκριση της ομάδας του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2018.
  Απογοήτευση στα αγγλικά ΜΜΕ για τον αποκλεισμό της Εθνικής τους

  Ο Λούκα Μόριτς έκανε λόγο για σεβασμό «που δεν έδειξαν οι Αγγλοι και σημείωσε: «Όλα αυτά τα λόγια τα ακούσαμε, τα διαβάσαμε και είπαμε: «Εντάξει, σήμερα θα δούμε ποιος θα κουραστεί». Θα πρέπει να είναι πιο ταπεινοί και να σέβονται περισσότερο τον αντίπαλο. Δείξαμε ότι δεν ήμασταν κουρασμένοι και κυριαρχήσαμε στο παιχνίδι πνευματικά και σωματικά».
  Αθλητισμός
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk