• Αναζήτηση
 • Σπυράκη: Σε πανικό η κυβέρνηση προσπαθεί να κουκουλώσει την υπόθεση

  «Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Οι κ. Τσίπρας και Καμμένος θα λογοδοτήσουν μαζί για το σκάνδαλο με τους μεσάζοντες και την απώλεια 66 εκ. ευρώ από τα δημόσια ταμεία», δήλωσε η Εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρία Σπυράκη, απαντώντας στην δήλωση του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Δημήτρη Τζανακόπουλου, τονίζοντας ότι: «οι Έλληνες έχουν καταλάβει ποιοι πήγαν να πάρουν μίζες».

  «Η κυρία Μητσοτάκη δεν γνωρίζει ούτε εξ όψεως τον κ. Σφακιανάκη και ήδη κινείται νομικά εναντίον των άθλιων συκοφαντών και των φερέφωνων του Μαξίμου» ανέφερε η κυρία Σπυράκη .

  «Η Κυβέρνηση πιάστηκε “με την γίδα στην πλάτη” και τώρα προσπαθεί να την ξεφορτωθεί. Αφού πρώτα αρνήθηκε το αίτημα της Ν.Δ. να εξεταστούν κεκλεισμένων των θυρών όλα τα πρόσωπα που είχαν ανάμειξη στην υπόθεση της πώλησης πολεμικού υλικού στη Σαουδική Αραβία, σήμερα δρομολόγησε τη σύγκληση της επιτροπής προκειμένου να ακυρώσει τη σκανδαλώδη συμφωνία», σχολίασε η εκπρόσωπος της ΝΔ.

  Όπως επεσήμανε «είναι απολύτως ξεκάθαρο ότι η Κυβέρνηση, μέσα στον πανικό της από τις καθημερινές αποκαλύψεις, προσπαθεί με κάθε τρόπο να κουκουλώσει την υπόθεση, ώστε να μην υπάρχει αντικείμενο περαιτέρω διερεύνησης».

  Καταλήγοντας η κυρία Σπυράκη προειδοποίησε την κυβέρνηση ότι «κάθε προσπάθεια συγκάλυψης ή αντιπερισπασμού θα πέσει στο κενό. Η ιστορία θα φτάσει μέχρι τέλους και οι ευθύνες, πολιτικές και δικαστικές θα αποδοθούν σε όλους».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk