• Αναζήτηση
 • Για διαστρέβλωση της αλήθειας κατηγορούν τη ΝΔ οι ΑΝΕΛ

  Για διαστρέβλωση της αλήθειας, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για διαστρέβλωση της αλήθειας, παραπλανώντας τον ελληνικό λαό ελλείψει πειστικών επιχειρημάτων, κατηγορεί τη Νέα Δημοκρατία η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Μανταλένα Παπαδοπούλου.

  Απαντώντας σε ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης που σχολίαζε τις δηλώσεις της υπουργού Τουρισμού, η κ. Παπαδοπούλου ανέφερε πως «προφανώς θεωρεί ότι ο ελληνικός λαός ξέχασε ποιος έφερε την πατρίδα μας σε κατάσταση απελπισίας» και σημείωσε πως τέτοιου είδους και ύφους ανακοινώσεις είναι περιττές.

  Επίσης, επισήμανε πως η σημερινή κυβέρνηση, με τη σύμπραξη των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ανέλαβε με υπευθυνότητα και καταφέρνει χωρίς πανηγυρισμούς να βγάλει τη χώρα μας από το καθεστώς επιτροπείας, αγωνιζόμενη ενάντια στη φτωχοποίηση του ελληνικού λαού, μειώνοντας σταδιακά την ανεργία, παρέχοντας ιατρική περίθαλψη σε όλους τους ανασφάλιστους και αντιμετωπίζοντας με επιτυχία την οικονομική κρίση. «Οι εικόνες ντροπής Ελλήνων που έτρωγαν από τα σκουπίδια ήταν δημιούργημα των προηγούμενων κυβερνήσεων Γ. Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά-Βενιζέλου την οποία υπηρέτησε πιστά και ο κ. Μητσοτάκης» υπογράμμισε.

  Συνεχίζοντας στο ίδιο πλαίσιο, τόνισε πως «φαίνεται πως τους ενοχλεί να θυμάται ο ελληνικός λαός την οικτρή κατάσταση που παρέδωσαν και τους ενοχλεί ακόμη περισσότερο να ενημερώνονται οι Έλληνες πολίτες για την ουσιαστική πρόοδο που έχει επιτευχθεί για την καταπολέμηση της φτώχειας, τη μείωση των ανέργων και για την οικονομική ανάπτυξη».

  Η εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ σημειώνει καταληκτικά πως «καλό θα ήταν να αναλογιστούν και να αναλάβουν επιτέλους τις τεράστιες ευθύνες τους, αντί να χαλάνε τσάμπα μελάνι για ανακοινώσεις που δεν πείθουν ούτε καν τους ψηφοφόρους τους».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk