• Αναζήτηση
 • Μητσοτάκης: Εικόνα πλήρους ανομίας στο κέντρο της Αθήνας [Βίντεο]

  Να διαλευκάνουν το ταχύτερο την πρωτοφανή δολοφονία ζήτησε από τις Αρχές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η ανομία επιτείνεται από τημ αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Να διαλευκάνουν το ταχύτερο την στυγνή δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ζήτησε από τις Αρχές ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως το γεγονός τον θλίβει βαθύτατα, καθώς εκτός από στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας, ήταν και φίλοι.

  «Οι σκέψεις μου είναι με τη μητέρα του, τη γυναίκα του, τα αδέρφια του και τα παιδιά του. Ξέρω καλά ότι τίποτα δεν μπορεί να απαλύνει τον πόνο τους» τόνισε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, τονίζοντας πως «η Νέα Δημοκρατία έχει εκφράσει -εδώ και καιρό- την έντονη ανησυχία της για την εικόνα πλήρους ανομίας, που επικρατεί ακόμα και στο κέντρο της Αθήνας».

  «Ανομία που επιτείνεται από την αδικαιολόγητη ανοχή που κάποιοι δείχνουν στη βία και την παραβατικότητα» προσθέτει ο κ. Μητσοτάκης, καταλήγοντας πως «οι πολίτες αισθάνονται όλο και πιο ανασφαλείς. Και αυτό, σε ένα ευνομούμενο κράτος δικαίου, δεν μπορεί και δεν θα γίνει ανεκτό».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk