• Αναζήτηση
 • Στο αρχείο τέθηκε η δικογραφία για το πόθεν έσχες της Μαρέβα

  Στο αρχείο τέθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η δικογραφία για το πόθεν έσχες της Μαρεβας Γκραμποφσκι, συζύγου του Κυριακου Μητσοτάκη. Κατα τις εισαγγελικές αρχές η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν είχε υποχρέωση να καταθέτει κοινή δήλωση περιουσιακής κατάστασης με τον σύζυγο της την περίοδο που βρίσκονταν σε διάσταση.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στο αρχείο τέθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών η δικογραφία για το πόθεν έσχες της Μαρεβας Γκραμποφσκι, συζύγου του Κυριακου Μητσοτάκη.

  Κατα τις εισαγγελικές αρχές η Μαρέβα Μητσοτάκη δεν είχε υποχρέωση να καταθέτει κοινή δήλωση περιουσιακής κατάστασης με τον σύζυγο της την περίοδο που βρίσκονταν σε διάσταση.

  Η προκαταρκτική είχε ξεκινήσει μετά από παραγγελία της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου Ξένης Δημητρίου με αφορμή μηνυτήρια αναφορά που είχε υποβαλει ο δημοσιογραφος Κωστας Βαξεβάνης.

  Στo στάδιο όμως της προκαταρκτικής εξέτασης διαπιστώθηκε ότι η κυρά Μητσοτάκη δεν είχε υποχρέωση να υποβάλει δήλωση περιουσιακής κατάστασης το επίμαχο διάστημα και ως εκ τούτου ο φσκελος μπήκε στο αρχείο.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk