• Αναζήτηση
 • Η ατζέντα της συνάντησης Τραμπ -Τσίπρα στον Λευκό Οίκο

  Τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας - ΗΠΑ θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αμερικανό πρόεδρο Ντ. Τραμπ κατά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου. Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, στην ιστοσελίδα της στο facebook.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ θα συζητήσουν, μεταξύ άλλων, ο έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τον αμερικανό πρόεδρο Ντ. Τραμπ κατά τη συνάντησή τους στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου.
  Αυτό αναφέρεται στην ανακοίνωση της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα, στην ιστοσελίδα της στο facebook.

  «Ο Πρόεδρος Ντόναλντ Τζ. Τραμπ θα υποδεχθεί τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας Αλέξη Τσίπρα στον Λευκό Οίκο στις 17 Οκτωβρίου 2017. Ο Πρόεδρος Τραμπ και ο Πρωθυπουργός Τσίπρας θα συζητήσουν τρόπους για την ενίσχυση της συνεργασίας μας και θα καταδείξουν την κοινή δέσμευσή μας στις σταθερές δημοκρατικές αξίες που είναι τόσο σημαντικές για τη διασφάλιση της ειρήνης και της ευημερίας σε όλο τον κόσμο. Ο Πρόεδρος και ο Πρωθυπουργός θα συζητήσουν ένα εύρος διμερών και περιφερειακών θεμάτων, περιλαμβανομένης της αμυντικής συνεργασίας, των οικονομικών επενδύσεων, της ενεργειακής ασφάλειας και των ισχυρών πολιτιστικών δεσμών που συνδέουν τους Αμερικανούς και τους Έλληνες», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση.

  Πολιτική