• Αναζήτηση
 • Θεοδωράκης: Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες

  Κάλεσμα για μαζική συμμετοχή στις κάλπες πραγματοποίησε ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία της Κεντροαριστεράς, Σταύρος Θεοδωράκης από τον Πύργο.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  «Καλώ όλους, όποιον κι αν έχουν σκοπό να ψηφίσουν, να δώσουν τη μάχη για να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους να ψηφίσουν. Έτσι θα δώσουμε το μήνυμα ότι το νέο κόμμα είναι του 15% κι όχι του 5%, ότι το νέο κόμμα θα είναι ο ρυθμιστής των πολιτικών εξελίξεων».

  Αυτά τόνισε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής του Ποταμιού και υποψήφιος για την ηγεσία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης, μιλώντας κατά την διάρκεια εκδήλωσης που έγινε την Κυριακή στο Επιμελητήριο Ηλείας, στον Πύργο.

  Επίσης, ο Σταύρος Θεοδωράκης αναφέρθηκε στην ανάγκη «να ψηφίσουν εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στην εκλογή για την ανάδειξη του αρχηγού», προσθέτοντας ότι «ένας άνθρωπος μπορεί να εγγυηθεί την ενότητα του νέου φορέα, ένας μόνο, κι αυτός είναι ο πολίτης».

  Στη συνέχεια, ο Σταύρος Θεοδωράκης επανέλαβε ότι θα παραμείνει στο νέο κόμμα έστω και ως στρατιώτης, ζητώντας από τους συνυποψήφιούς του, να πράξουν το ίδιο: «Κάναμε το πρώτο βήμα, η κυρία Γεννηματά κι εγώ, που ηγούμαστε των δυο κοινοβουλευτικών κομμάτων που θα αποτελέσουν τη βάση για τη συγκρότηση του νέου κόμματος. Ξεκαθάρισα ότι μπορώ να είμαι αρχηγός αλλά μπορώ να είμαι και στρατιώτης. Περιμένω κι από την άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο, περιμένω απ’ όλους τους συνυποψήφιους να κάνουν το ίδιο. Να σιγουρευτεί ο κόσμος ότι δεν μένουμε σε γενικόλογες κουβέντες περί ενότητας. Η εντιμότητα του προοδευτικού κινήματος επιτάσσει μια συμφωνία κυρίων. Όποιος κι αν κερδίσει, οι άλλοι πρέπει να συνταχθούν πίσω του».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk