• Αναζήτηση
 • Ανδρουλάκης: Ο σημερινός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ δεν βοηθά τη χώρα

  Την ανάγκη της ανανέωσης και της ενότητας της Κεντροαριστεράς τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης, σημειώνοντας πως ο δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ δεν βοηθά τη χώρα να πάει μπροστά.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την ανάγκη της ανανέωσης και της ενότητας της Δημοκρατικής παράταξης τόνισε από τα Χανιά ο υποψήφιος για επικεφαλής της Κεντροαριστεράς ευρωβουλευτής Νίκος Ανδρουλάκης.

  «Γίνεται μια προσπάθεια να ενώσουμε την παράταξη μας, να την ανανεώσουμε και μέσα από ένα σύγχρονο πρόγραμμα και νέο ηθικό κεφάλαιο να ξαναπαίξει ένα σημαντικό ρόλο στον τόπο μας» τόνισε χαρακτηριστικά και παράλληλα εκτίμησε ότι «ο σημερινός μικρός δικομματισμός ΣΥΡΙΖΑ και Νέας Δημοκρατίας δεν βοηθούν τη χώρα να πάει μπροστά».

  Επίσης, ο κ. Ανδρουλάκης έστρεψε τα βέλη του εναντίον του πρωθυπουργού και του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Όπως υποστήριξε, «ο κ. Τσίπρας είπε ψέματα όλα τα προηγούμενα χρόνια, τα πράγματα στην οικονομία πάνε από το κακό στο χειρότερο και από την άλλη έχουμε τον κ. Μητσοτάκη ο οποίος είναι ένας νέος αρχηγός, αλλά ενός κόμματος του οποίου όλο αυτό το ανθρώπινο δυναμικό πρωταγωνίστησε στη χρεοκοπία της χώρας από το 2004 που πήρε μια οικονομία στο 3% και την έφτασε στο 15% στο εξωτερικό έλλειμμα με τον κ. Καραμανλή».

  Ο κ. Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι στις επόμενες εθνικές εκλογές η δημοκρατική παράταξη θα φέρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα. «Πρέπει η δημοκρατική παράταξη να πρωταγωνιστήσει και νομίζω ότι αν είμαστε ενωμένοι και ανανεωμένοι στις επόμενες εκλογές θα συγκινήσουμε τους παλιούς μας ψηφοφόρους, τη λαϊκή βάση της παράταξης και θα φέρουμε ένα σημαντικό αποτέλεσμα», είπε χαρακτηριστικά.

  Πολιτική