• Αναζήτηση
 • Στη Βάρνα ο Αλ. Τσίπρας για τη Σύνοδο με Βουλγαρία, Σερβία και Ρουμανία

  Στη Βάρνα της Βουλγαρίας μεταβαίνει σήμερα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να πάρει μέρος στην 1η Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας, με τη συμμετοχή και των πρωθυπουργών της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε και του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Στη Βάρνα της Βουλγαρίας μεταβαίνει την Τρίτη ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας για να πάρει μέρος στην 1η Τετραμερή Σύνοδο Ελλάδας – Βουλγαρίας – Σερβίας – Ρουμανίας, με τη συμμετοχή και των πρωθυπουργών της Βουλγαρίας Μπόικο Μπορίσοφ, της Ρουμανίας Μιχάι Τουντόσε και του προέδρου της Σερβίας Αλεξάνταρ Βούτσιτς.

  Το πρόγραμμα της Συνόδου περιλαμβάνει:
  17.00: Συνάντηση των τεσσάρων ηγετών
  18.15: Κοινές δηλώσεις των ηγετών προς τα ΜΜΕ
  19.15: Δείπνο εργασίας
  Σύμφωνα με πληροφορίες, στο επίκεντρο των συνομιλιών μεταξύ των τεσσάρων ηγετών θα βρεθούν οι εξελίξεις στα Δυτικά Βαλκάνια, η διασφάλιση και η ενίσχυση της σταθερότητας και η ευρωπαϊκή προοπτική της περιοχής, ζήτημα το οποίο αποκτά δυναμική ενόψει της βουλγαρικής προεδρίας το α’ εξάμηνο του νέου έτους.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk