• Αναζήτηση
 • Κ.Μητσοτάκης: Το Σύνταγμα ορίζει πότε έχουμε εκλογές

  Το Σύνταγμα της Ελλάδας ορίζει πότε έχουμε εκλογές, επισημανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση "Η Ευρώπη στον απόηχο των Γερμανικών εκλογών".

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Το Σύνταγμα της Ελλάδας ορίζει πότε έχουμε εκλογές, επισημανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση «Η Ευρώπη στον απόηχο των Γερμανικών εκλογών».

   «Δεν είναι δουλειά κανενός να πει πότε είναι η κατάλληλη ώρα για εκλογές.Αυτό είναι εσωτερικό μας ζήτημα», πρόσθεσε απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τη συμβουλή του Γερούν Ντάισελμπλουμ να κρατήσουμε τις εκλογές για 2019.

  «Οι εκλογές δεν θα προκαλέσουν πολιτική αστάθεια επειδή η Ελλάδα χρειάζεται μια κυβέρνηση αφοσιωμένη στις μεταρρυθμίσεις και τις αλλαγές που θα αναπτύξουν την οικονομία και θα έχουν την αποδοχή των πολιτών. Το κόμμα μου θα ήθελε μια τέτοια εξέλιξη και δεν πιστεύω οτι θα υπάρξει αστάθεια γιατί η κυβέρνηση μου θα είναι αφοσιωμένη στις ματαρρυθμισεις σε αντίθεση με τη σημερινή κυβέρνηση», τόνισε.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  • Έντυπη έκδοση Extravagant σκηνικό… Η στάχτη από το πούρο έπεσε ξαφνικά πάνω στο βαρύτιμο χαλί του 18ου αιώνα. Δίπλα ακριβώς στον πίνακα του... ΣΙΒΥΛΛΑ
  Helios Kiosk