• Αναζήτηση
 • ΝΔ: Ο υπουργός της ρουλέτας σέρνει τον Τσίπρα στην πλήρη απαξίωση

  Σφοδρή επίθεση μετά τις νέες αποκαλύψεις εις βάρος του υπουργού Αμυνας εξαπέλυσε η ΝΔ. «Ο κ. Καμμένος που εξαπάτησε τους Έλληνες και τους βουλευτές, συνεχίζει να σιωπά» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σφοδρή επίθεση μετά τις νέες αποκαλύψεις εις βάρος του υπουργού Αμυνας εξαπέλυσε η ΝΔ. «Ο κ. Καμμένος που εξαπάτησε τους Έλληνες
  και τους βουλευτές, συνεχίζει να σιωπά» τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  «Ο Υπουργός Άμυνας (!), «Υπουργός της ρουλέτας» καίει την Κυβέρνηση και σέρνει στην πλήρη απαξίωση τον κ. Τσίπρα.

  »Ο κ. Καμμένος που εξαπάτησε τους Έλληνες και τους βουλευτές, συνεχίζει να σιωπά.

  »Ο κ. Τσίπρας συνεχίζει να τον καλύπτει.
  Ο κ. Βούτσης τον ανέχεται.
  Όλοι οι πολίτες καταλαβαίνουν τους λόγους».

  Β.Κικίλιας: «Βαρύ το τίμημα από τη συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ»

  Για πολιτικό τυχοδιωκτισμό και κοινωνική αναλγησία κατηγορεί τη συγκυβέρνηση ο Βασίλης Κικίλιας, χαρακτηρίζοντας τα περί έντιμης συνεργασίας του ΣΥΡΙΖΑ με τους ΑΝΕΛ αστειότητες.
  Σε συνέντευξή του στην «Ελευθερία του Τύπου» ο εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως η κυβέρνηση με τις πολιτικές της μολύνει τη χώρα και πως οι Έλληνες πληρώνουν βαρύ τίμημα.

  «Επώδυνα μέτρα φτωχοποίησης των πολιτών στο εσωτερικό, απαξίωση της χώρας στο εξωτερικό, διάλυση της μεσαίας τάξης, υπερφορολόγηση και αποεπένδυση, μαζί με τη πλήρη αποσάθρωση της εργασίας, δημιουργούν ένα ζοφερό τοπίο. Χωρίς να υπάρχει σχέδιο, όραμα και προοπτική. Μετά από όλα αυτά, αποτελεί ύβρι να πανηγυρίζει ο κ. Τσίπρας για αλλαγή σελίδας. Η έξοδος της Ελλάδας από την κρίση, προϋποθέτει την έξοδο των ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση. Οι Έλληνες αξίζουμε καλύτερα» τονίζει ο κ. Κικίλιας προσθέτοντας πως τα περί «έντιμης συνεργασίας» ούτε ως αστείο δεν μπορούν να ακούγονται. «Επικρατεί ο πολιτικός τυχοδιωκτισμός και η κοινωνική αναλγησία. Δεν υπάρχει κοινό πρόγραμμα, δεν υπάρχει ιδεολογία. Υπάρχει μόνο η αμοραλιστική συνωμοσία της καρέκλας. Και μέσα σε όλα αυτά βλέπουμε έναν πρωθυπουργό αδύναμο, ανήμπορο να αντιδράσει στις εσωτερικές ισορροπίες μιας κυβέρνησης αλληλοεκβιαζόμενων» δηλώνει χαρακτηριστικά.

  Αναφερόμενος και πάλι στην ανάγκη πολιτικής αλλαγής ο Εκπρόσωπος της ΝΔ τονίζει πως με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ η οικονομία οδηγείται σε τέλμα και η κοινωνία σε απόγνωση. Κατηγορώντας μάλιστα τους κκ. Τσίπρα και Καμμένο πως υφάρπαξαν τη ψήφο των Ελλήνων με ψέματα. «Οι Έλληνες πολίτες περιμένουν, και όποτε και να γίνουν εκλογές, θα τους δώσουν ηχηρή απάντηση. Δυστυχώς για τη χώρα, θα αφήσουν πίσω φόρους, μνημόνια, κουτσουρεμένες συντάξεις και κυρίως, την τσακισμένη γενιά των 360 ευρώ. Είναι πατριωτικό καθήκον, που διαπερνά οριζόντια την ελληνική κοινωνία, να επέλθει πολιτική αλλαγή, και η χώρα με σταθερά βήματα να βγει επιτέλους από την κρίση. Η Νέα Δημοκρατία με προτάσεις, θέσεις, και αρχές θα σηματοδοτήσει την αλλαγή αυτή» τονίζει.

  Όσον αφορά την πρόταση της ΝΔ για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για τις συνομιλίες του κ. Καμμένου με φυλακισμένο, ο Βασίλης Κικίλιας κατηγόρησε την κυβερνητική πλειοψηφία πως δια της καταψήφισης της πρότασης για εξεταστική, έδειξε ότι φοβάται την αλήθεια και προτάσσει μικροπολιτικές σκοπιμότητες. Όσον αφορά την αντιπαράθεση και την εικόνα που παρουσίασε η Βουλή στη συγκεκριμένη συζήτηση, ο κ. Κικίλιας τόνισε πως τον θλίβει το επίπεδο. «Όλοι έχουν ευθύνη απέναντι στους πολίτες. Κάποιοι την αντιλαμβάνονται και την υπηρετούν, κάποιοι όχι. Οφείλω να σημειώσω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με το ύφος, το ήθος και τη ρητορική του, έρχεται να ενώσει την ελληνική κοινωνία, εκεί που κάποιοι την διχάζουν. Αποκρούει τον φανατισμό, αντιμάχεται τη μισαλλοδοξία. Είναι προφανές ότι στην πολιτική δεν είμαστε όλοι το ίδιο» δήλωσε.

  Τέλος απαντώντας σε ερώτηση για την άνοδο της γερμανικής ακροδεξιάς ο Βασίλης Κικίλας τόνισε πως η Ευρώπη περνάει μια βαθιά κρίση, η οποία είναι κυρίως κρίση αξιών. «Με τα σημερινά δεδομένα, αδυνατεί να ανταποκριθεί, τόσο σε ζητήματα υψηλής πολιτικής, όπως είναι η οικονομία και η διαχείριση του προσφυγικού-μεταναστευτικού, όσο και σε θέματα καθημερινότητας, όπως η ανεργία. Είναι φυσιολογικό, λοιπόν, ο μέσος ευρωπαίος πολίτης, να βλέπει το ευρωπαϊκό οικοδόμημα, ως κάτι απόμακρο. Λίγο πριν η Ευρωπαϊκή Ένωση κλείσει τα 60 της χρόνια, οι προκλήσεις μεγαλώνουν. Είναι σε κάθε περίπτωση αναγκαίο να βρεθούν τώρα, για να καθορίσουν το μέλλον της, πολιτικές που θα εξασφαλίζουν περισσότερες θέσεις απασχόλησης για τους νεότερους ανθρώπους αποτελεσματικότερα εργαλεία για την άμυνα, την ασφάλεια και τη διαχείριση των εξωτερικών συνόρων και περισσότερη Αλληλεγγύη μεταξύ των Κρατών-Μελών», δήλωσε χαρακτηριστικά.

  Μ.Βορίδης: «Οι κάλπες θα στηθούν από τον ήδη ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ εντός του 2018»

  «Ευτυχώς τελείωσε η γελοιότης της αλιεύσεως πλειοψηφιών από την κυβέρνηση στο Κοινοβούλιο. Από εδώ και πέρα ή θα έχουν δεδηλωμένη πλειοψηφία ή τα νομοσχέδια δεν θα περνούν» δηλώνει σε συνέντευξή του στην εφημερίδα Realnews ο βουλευτής της ΝΔ Μάκης Βορίδης και συμπληρώνει: «Ήδη ο ενίοτε υπερδεξιός και υπερσυντηρητικός Καμμένος φάνηκε πόσο ιδεολόγος είναι. Πρώτο παράδειγμα η στάση τους στο νομοσχέδιο για την έμφυλη ταυτότητα. Αυτοί που δεν ψήφισαν το σύμφωνο συμβίωσης μετά τη συναλλαγή θα ψηφίσουν αυτό το νομοσχέδιο». Και συμπληρώνει: «Ο Καμμένος αποδείχθηκε ότι είναι πια το… γατάκι του Τσίπρα».

  Σε ερώτηση για την απόρριψη της πρότασης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής όσον αφορά τον υπουργό ‘Αμυνας, υποστηρίζει ότι «ο Τσίπρας ανέλαβε ένα τεράστιο βάρος. Είναι πλέον πολιτικά συνυπεύθυνος, καθώς απέτρεψε τη διερεύνηση του ενδεχομένου τελέσεως μιας απαίσιας απόπειρας ενοχοποιήσεως ενός επιχειρηματία για να πληγεί ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης».

  Ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ εκτιμά ότι «οι κάλπες θα στηθούν από τον ήδη ηττημένο ΣΥΡΙΖΑ εντός του 2018».

  Αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την ταυτότητα φύλου υπογραμμίζει ότι «η αλλαγή του φύλου υπάρχει ήδη στην έννομη μας τάξη, δεν εισάγεται με το νομοσχέδιο» και σημειώνει ότι «η διαφορά του είναι ότι το νομοσχέδιο δεν θέτει άλλη προϋπόθεση εκτός της αιτήσεως του ενδιαφερομένου στο δικαστήριο. Μια τέτοια ρύθμιση είναι λάθος, αφήνει δε τη διαδικασία έκθετη σε καταστρατηγήσεις και καταχρηστικές ασκήσεις και δεν μπορεί να γίνει δεκτή».

  Το Ποτάμι: «Ο κ. Καμμένος σιωπά. Συνήγοροί του τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ»

  Σε ανακοίνωση Τύπου, το Ποτάμι αναφέρει τα εξής: «Τρίτη μέρα και ο λαλίστατος κ.Καμμένος δεν βρήκε να πει μια λέξη για την εξαπάτηση της Βουλής και για τα μετρητά στο Λονδίνο. Έχει καταπιεί την γλώσσα του. Την κάλυψή του έχουν αναλάβει τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Πρόκειται προφανώς για υποχρέωση που τους κληρώθηκε στην κατανομή ρόλων. Η εξουσία θέλει θυσίες».

  Πολιτική