• Αναζήτηση
 • Λεβέντης: «Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνοι»

  Επίθεση στον πρωθυπουργό και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση για τις θέσεις τους σχετικά με την οικονομική πολιτική, αλλά και για το ζήτημα των επενδύσεων, εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Επίθεση στον πρωθυπουργό αλλά και στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευση για τις θέσεις τους σχετικά με την οικονομική πολιτική, αλλά και για το ζήτημα των επενδύσεων, εξαπέλυσε από τη Λάρισα όπου βρέθηκε σε συνέδριο για τον περιφερειακό Τύπο, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης.

  Όπως ανέφερε ο κ. Λεβέντης «ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης είναι επικίνδυνοι», σημειώνοντας πως «η ΝΔ κυβέρνησε προ διετίας και ο κόσμος από το κατάντημα αυτό πήγε στον ΣΥΡΙΖΑ».

  Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων τόνισε πως η κυβέρνηση «ξεκίνησε με την αριστερίστικη, ανισόρροπη και τρελή λογική να σκίζει μνημόνια και να διορίζει στο δημόσιο», σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «ο Αλέξης Τσίπρας δηλητηριάστηκε από το δημοσιοϋπαλληλίκι».

  Αναφορικά με τη στάση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο κ. Λεβέντης τόνισε πως «ο κ. Μητσοτάκης παρουσιάζεται ως εκφραστής της ελεύθερης οικονομίας», τονίζοντας όμως πως «η οικονομία δεν είναι ελεύθερη, αλλά ασύδοτη».

  Τέλος, ο κ. Λεβέντης, αναφερόμενος στην κατάσταση που επικρατεί στις δημόσιες υπηρεσίες, είπε πως στο δημόσιο υπάρχει «ένας κομματικός ιστός διαφθοράς που πρέπει να καταπολεμηθεί», σημειώνοντας μεταξύ άλλων πως «αυτά τα κυκλώματα ασκούν την εξουσία και όχι ο κάθε υπουργός ο οποίος είναι διακοσμητικός».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk