• Αναζήτηση
 • Θεοδωράκης: «Εγώ μπορώ να είμαι αρχηγός αλλά και στρατιώτης»

  Για τη θέση που θα έχει στον νέο φορέα της Κεντροαριστεράς μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, σημειώνοντας πως θα παραμείνει ακόμα και αν δεν εκλεγεί στην ηγεσία.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Για το μέλλον του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς και το δικό του στην πολιτική μίλησε ο Σταύρος Θεοδωράκης, ξεκαθαρίζοντας πως θα παραμείνει στο υπό σύσταση κομματικό μηχανισμό ακόμα και αν δεν νικήσει στις εκλογές για την ηγεσία του.

  «Εγώ μπορώ να είμαι αρχηγός αλλά και στρατιώτης» ανέφερε χαρακτηριστικά μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο επικεφαλής του Ποταμιού, σημειώνοντας ότι έβαλε υποψηφιότητα για να φτάσει την παράταξη στο 15% και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για αυτόν τον σκοπό.

  Παράλληλα, ο κ. Θεοδωράκης επέμεινε στην ηλεκτρονική ψηφοφορία, τονίζοντας τη σημασία που θα έχει στο αποτέλεσμα, ενώ έφερε ως παράδειγμα ανάλογη εφαρμογή στις εκλογές του ξενοδοχειακού επιμελητηρίου.

  «Ναι» στην ταυτότητα φύλου

  Όπως ανέφερε ο κ. Θεοδωράκης, το Ποτάμι θα υπερψηφίσει το νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου. «Εμείς δεν παίζουμε με τις ζωές των ανθρώπων» σημείωσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως το κόμμα του θα ψηφίζει όλα τα νομοσχέδια που θα «έρχονται» από την Ευρώπη.

  Πολιτική