• Αναζήτηση
 • Την απομάκρυνση της γ.γ. του ΥΠΠΟ ζητά ο Κυριάκος Μητσοτάκης

  Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα να αποπέμψει την γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, μετά την εισήγησή της για αναβολή της απόφασης του ΚΑΣ για την επένδυση στο Ελληνικό.

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Την αποπομπή της γενικής γραμματέως του υπουργείου Πολιτισμού, μετά την εισήγησή της για αναβολή της απόφασης του ΚΑΣ για την επένδυση στο Ελληνικό, ζήτησε από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

  «Να αποπέμψει τώρα ο κ. Τσίπρας τη ΓΓ του Υπουργείου Πολιτισμού. Αν εννοεί, έστω και στοιχειωδώς, αυτά που λέει για το Ελληνικό» έγραψε στο Twitter ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, καταλογίζοντας ευθύνες για την καθυστέρηση της απόφασης για την επένδυση στο Ελληνικό στην γ.γ. του υπουργείου Πολιτισμού.

  Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, η γ.γ. του ΥΠΠΟ κ. Μαρία Ανδρεαδάκη-Βλαζάκη είχε συνάντηση την Τρίτη με τον υπουργό Επικρατείας Αλέκο Φλαμπουράρη, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε δώσει εγγυήσεις για την ολοκλήρωση των συζητήσεων στο Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο και την απεμπλοκή της επένδυσης στο Ελληνικό.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk