• Αναζήτηση
 • Ποτάμι: Ανίκανη να ξεμπλοκάρει το Ελληνικό η κυβέρνηση

  Ανακοίνωση με την οποία σχολιάζει τη στάση της κυβέρνησης στο θέμα της επένδυσης στο Ελληνικό εξέδωσε το Ποτάμι, υπογραμμίζοντας πως «χρειάζεται εκτός από το ξεπέρασμα ιδεοληψιών, αποφασιστικότητα και ικανότητα, που δεν διαθέτους οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εξεπέλυσε το Ποτάμι, σχετικά με τη νέα αναβολή της απόφασης του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου για την ύπαρξη αρχαιολογικού χώρου στο Ελληνικό και την απεμπλοκή της επένδυσης.

  «Η συνεδρίαση του ΚΑΣ για το Ελληνικό αναβλήθηκε χθες για τρίτη φορά. Οι μήνες περνούν, τα χρόνια περνούν οι δημόσιες υπηρεσίες συνεδριάζουν και ξανασυνεδριάζουν, η μεγαλύτερη επένδυση στην Ελλάδα, παραμένει παγωμένη» αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση του Ποταμιού και συμπληρώνει πως «ο πρωθυπουργός καλεί τους επενδυτές που έδιωχνε μέχρι χθες να έρθουν στην Ελλάδα, η κυβέρνηση λέει ότι θέλει να προχωρήσει το έργο στο Ελληνικό και δηλώνει δυσαρεστημένη από τις καθυστερήσεις, αλλά αποτέλεσμα μηδέν».

  «Είναι όμως η κυβέρνηση που προΐσταται των δημόσιων υπηρεσιών κι αυτή που δείχνει παντελώς ανίκανη να ξεμπλοκάρει τις διαδικασίες με κίνδυνο τη ματαίωση της επένδυσης. Με τα λόγια δεν γίνονται επενδύσεις» υποστηρίζουν από την Σεβαστουπόλεως και υπογραμμίζουν πως εκτός από το ξεπέρασμα ιδεοληψιών, «χρειάζονται αποφασιστικότητα και ικανότητα. Και τέτοια στοιχεία δεν διαθέτουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ».

  «Πιθανή ματαίωση θα ικανοποιήσει πολλά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που ακόμη και τώρα αντιδρούν λυσσαλέα, αλλά θα βλάψει σοβαρά τη χώρα και θα στερήσει σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους τη δυνατότητα να βρουν δουλειά» καταλήγει η ανακοίνωση του Ποταμιού.

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk