• Αναζήτηση
 • ΣΥΡΙΖΑ: Ο Μητσοτάκης επανήλθε στο δόγμα «σοκ και δέος»

  Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ. Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, ο πρόεδρος της ΝΔ «επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία».

  ΤοΒΗΜΑ Team

  Πυρά κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ.

  «Ο κ. Μητσοτάκης μετά την εξαιρετική παρουσία του στη Βουλή, όπου δεν προσήλθε να ψηφίσει την πρότασή του, σήμερα κατέφυγε στη λύση του μονολόγου» σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

  Η Κουμουνδούρου κατηγορεί τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για καταστροφολογία και επαναφορά του δόγματος σοκ και δέος.

  «Στην ομιλία του στους τομεάρχες της ΝΔ», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, «επιδόθηκε στην προσφιλή συνήθεια της καταστροφολογίας: Επανέφερε το δόγμα σοκ και δέος που οραματίζεται για την ευρεία κοινωνική πλειοψηφία, με «απελευθερώσεις» δημοσίων υπαλλήλων, «αυτόνομα» δημόσια σχολεία, υπεράσπιση των κοινωνικών ανισοτήτων ως φυσικό φαινόμενο και διάλυση κάθε έννοιας κοινωνικού κράτους».

  Ο ΣΥΡΙΖΑ, επαναφέρει το ερώτημα για τα χρέη της ΝΔ, υπογραμμίζοντας στην ανακοίνωσή του πως «για μία ακόμα φορά ο επικεφαλής της ΝΔ ζήτησε ταχεία εκκαθάριση των μη εξυπηρετούμενων επιχειρηματικών δανείων, χωρίς να πει ούτε λέξη για το υπέρογκο χρέος των 200 και πλέον εκατομμυρίων ευρώ του κόμματός του στις τράπεζες. Ας συνεχίσει σε αυτόν το δρόμο».

  Πολιτική
  Σίβυλλα
  Helios Kiosk